Hej:-)
No kajka wyglada przepieknie
Oj bedzie za nia mnustwo chlopakow biegalo.
Hehe, a z Zuzi to nie lada spryciula, dobrze wiedziala ze mleczko mamusi najlepsze i znalazla wlasny sposob zeby je wydobyc
A co do piersi to jak jeszcze urosna mi po porodzie to chyba zwatpie
Nafnia ja wozek mam dokladnie taki sam jak Eternity:-) Tyle tylko ze czerwony. No moze nie do konca, hehe. Bo gondole przyslali grafitowa a mnie jakos nigdy nie chcialo sie tego sprostowac, ale cala reszta czerwona. Mam nadzieje ze sie bedzie dobrze sprawowal.
Jesli chpodzi o luzeczko to juz je prawie mam, tyle tylko ze zawsze cos wyskoczy i nie mozemy po nie pojechac.Normalnie jakis pech niesamowity. Ale jak w tym tygodniu nie uda sie po niego pojechac to normalnie wsiade w autobus i sama go przytargam do domu. No ale mam nadzieje ze wyczerpaly sie juz wszystkie mozliwosci uniemozliwiajace przywiezienie luzeczka do domku. Bo normalnie szlak mnie trafi.
A co do ciszy na forum to sie nie przejmuj. ja jak znalazlam to forum to se poczekalam zanim ktos tu znowu zajrzal. Juz myslalam ze sie nigdy nie doczekam az ktos cos napisze
A jesli chodzi o koszule to polozna powiedziala ze najlepiej jakas zwykla zniszczona koszule do porodu uzyc - bo wiadomo krew i te sprawy. a na pobyt w szpitalu to taka rozpinana coby latwo bylo do piersi sie dostac. No i oczywiscie jako ze w czerwcu rodzimy a na oddziale mamus i dzieciaczkow jest zawsze najcieplej to im ciensze tym lepsze.
No wiec ja skoczylam do primarka iza grosze kupilam koszule do porodu, pidzamke dwuczesciowa- rozpinana na potem, klapki i 2 staniki do karmienia. Bo co milo mnie zaskoczylo wybor moze nie byl ogromny ale znalazlam bardzo fajne i mieciutkie i do tego dobrze wygladajace staniczki koronkowe po 4 £.
Dziewczyny dzieki za rady:-)
Dzisiaj znowu smigam na parent education, ciekawe co to sie bedzie dzialo?
Neeta koniecznie napisz co tam wyciagnelas od poloznej
Ja mam wizyte w przyszla srode.
A no i klamka zapadla od przyszlego tygodnia nie pracuje i oddaje sie slodkiemu lenistwu.:-)
pozdrawiam goraco