reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

Wozki widzialam jeszcze w Babies r Us, w Bootsie chyba tez- ale musi byc duzy, no oczywiscie w Mamas & Papas no i praktycznie na kazdej gieldzie i targu. I oczywiscie na ebay.co.uk:tak:

reklama
hej hej:)

co do laktarorów - polecam firmy tuffi (mozna go kupic na allegro- tu inaczej nie mam pojecia jak:confused:inaczej
...
Pytałas Eternity czym ja tak tu jestem zajęta- ano,,,,,,,,,niby niczym szczegolnym;-)..oprócz tego, że narobiło się i szukamy z mezem jakegoś niedrogiego mieszkanka(chcemy starać się o akowe z urzedu- help-kto wie jak to dobze zalatwić- bo dostalismy jakieś numery i tylko odsyłaja od jednego do drugiego i na koniec automatyczna sekretarka:-(...zalatwiamy te urzędowe sprawy..z benefitami - i tu tak podsumowując dostaliśmy juz formularze zwrotne - child tax credit i working tax credit(czy to czasem nie jest na jednym formularzu wypelniane?.....i jeszcze benefit na dziecko -tyg dodatek?...(o to osobno moge się ubiegac?----------(matko jedyna strasznie to dla mnie zawiłe:zawstydzona/y:...help- Eternity ratuj!bo wiem, ze Ty w te klocki mocna jesteś!

a tak poza tym, jakie są szanse przyznania mieszkania z urzedu?.......mam jeszcze innych 1000-ce pytań(mogłabym niejedna os. zamęczyć- więc na dziś pas- choć -WSZELKIE INFORMACJE SĄ DLA MNIE BARDZO CENNE!

caluję Was ciepło i serdecznie ściskam - cmok!

a gdzie u są dziewczeta giełdy i targi..no i sklepy dla dzieci ????bo ja to zielona wciaż jestem:-(..mało tego np. buty Klaudii rodzice-dziadkowie w PL kupili i czekamy na paczke:-D

R.usalka bardzo fajne ciuszki i buciki sa w NEXT i H&M, ale jesli chcesz cos taniego to musisz sie wybrac do Primarka.
A jesli chodzi o targi czy cos w tym stylu to praktycznie w kazdej wiekszej dzielnicy jest Car Boot.

Hej dziewczyny:-)
Luciela witamy serdecznie:tak:Zagladaj do nas czesto.

A na parent education to sie wczoraj nudzilam jak mops, a moj biedny facet to prawie usnal:-) Nic nowego sie wczoraj nie dowiedzialam. Jedynie objasnienie wszystkich skrutow medyczno- porodowych bylo ciekawe. Bylo strasznie duszno i na prawde mialam juz dosc. Ale co tam, grunt ze dotwalismy do konca;-)

Dziewczyny chcialabym wyslac paczke do Polski, czy ktoras z was ma jakies doswiadczenia w tym temacie. Bo tych roznych firm wysylkowych jest mnustwo,a poczta droooga . Wiem ze przez kosciol mozna wyslac ale nie mam pojecia jak dlugo to idzie i wogole. Jednym slowem chodzi mi o to czy mozna w miare tanio i pewnie wyslac paczuszke nie przez poczte? Z gory dziekuje:-)

Aaa, no i co z tym spotkaniem, bo nam w koncu Eternity wyjedzie:baffled:

pozdrawiam goraco

Ewiki ja kiedys wysylalam paczke przez Eagle Transport. Odbieraja z domu w Angli i dostarczaja do domu w Polsce 4 do 7 dni okolo £10 za 10 kilogramow. Ale problemem jest to, ze ta firma jest w Londynie i nie mam pojecia czy maja jakies oddzialy w Manchesterze lub innych miastach.

reklama
Dzieki za szybka odpowiedz:-)
Eagle transport towlasnie ta firma z kosciola. Chyba sie na nia zdecyduje bo do kosciola mam rzut beretem. Jedyny problem jest taki ze oni tylko 3 razy w miesiacu wysylaja te paczki.

Do góry