reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

Witam:-)

Eternity_666, super pomysl:tak:Oby tylko pogoda byla.
A jak nie u Ciebie to moze po prostu tam gdzie ostatnio?

Coffee tez Cie pozdrawiamy. Jestes mama z Manchesteru?

Znowu mi sie dzisiaj snilo ze urodzilam blizniaki, hihi. Ciekawe jak by to bylo nosic w brzuszku 2 fasolki?
Juz sie nie moge doczekac az zobacze moja fasolcie.

A tu wszystko na odwrot. Auto nam wysiadlo i jest w naprawie , mialo byc gotowe na dzisiaj, ale.... czesci nie dowiezli:no: Wiec jak znam zycie to na jutro nie zdaza i weekend bez auta:wściekła/y: A tak chcialam pojechac po wszystko co dla dzidzi kupic trzeba:-( a tak, znowu sie wszystko o tydzien przesunie.

Nonic pogoda super trzeba sie cieszyc.

Dziewczyny co tu tak cichutko?

pozdrawiam mamusie, dzieciatka i fasolki

reklama
Hejka!

Coffee - witaj w naszym gronie i napisz więcej o sobie

Eternity - mnie także pomysł sie podoba

Jak dzisiaj ładnie na dworze, że nie chce sie siedzieć w domu (to co ja tu robię hihihi). Za godzine mam wizytę w szpitalu, to zaraz bede sie zbierać.
Jutro jedziemy na weekend do Londynu do rodzinki, więc przez kilka dni nie będę tu zaglądała.

Pozdrowionka dla wszystkich

Paaa

Danka

aa.i ponawiam pytanko odnosnie benefitu na dziecko?...czekam na aplikacje..i niby cos tam wiem gdzie i jak..no, ale kazda info bedzie cenna:tak:

hej:) a o jakim beneficie mowisz?child benefit? czy child tax credit?
no niewazne, oba formularze przysylaja z koperta zwrotna i tylko im to odsylasz potem. Jesli bede jakies pytania do Ciebie to albo napisza listownie albo zadzwonia.
pozdr Magda

slicznie dziekuje za odp:)

chodziło mi konkretnie o child benefit.,
a co to jest child tax credit? i jakie warunki trzeba spełniac? bo i tu coisk słyszałam.., cos gdzies dzwoni tylko nie wiem gdzie;-)

child tax credit to dodatek dla rodzin pracujacych. przynajmniej jedna osoba musi pracowac, chyba ponad 30 godzin. a zeby otrzymac aplikacje musisz zadzwonic do Inland Revenue o oni ci przysla i potem tez odsylasz i dostajesz odp. to tak w skrucie:)

po stokroc wielkie dzieki - Bog Ci w dzieciach wynagrodzi;-) !!!

dzis rodzice chlopaka mjej siostry wrocili do Pl po urlopie tu...bardzo im sie tu podobało:confused:

DSC_0250.jpg

DSC_0269.jpg

DSC_0270.jpg

to najnowsze zdjecia:)

reklama
Hej Dziewczyny.

Ale tu cichutko. Dlugi weekend. Mezowie w domu:-) Albo jakis mily wyjazd:-)

Zdjecia Kajeczki wspaniale, najbardziej podoba mi sie to pierwsze.

Rusalka mam nadzieje ze Eternity ci pomogla, bo ja to jeszcze zielonego pojecia nie mam jak wyglada zalatwianie tego wszystkiego.

Neeta co tam u Ciebie. Bo ja to juz powaznie zaczynam sie przygotowywac psychicznie na przybycie maluszka. Nie moge uwiezyc ze to juz tak niewiele czasu zostalo. Tym bardziej ze czuje sie calkiem niezle.
Pracuje 3 dni w tygodniu i jakos mi to nie przeszkadz, wrecz przeciwnie, jestem zadowolona ze mam cos do robienia.
Wczoraj pierwszy raz widzialam jak wygladaja spuchniete kostki:szok: Ale nalatalam sie troche i nastalam, wiec koniec s krutkimi skarpetkami! Od dzisiaj tylko luzne obuwie, hihi. Zobaczymy czy to cos da?

Jutro ide wreszcie na parent education, zobaczymy czego oni tam beda chcieli mnie nauczyc:-) Oby jak najwiecej, bo w sprawach dzieciowych jestem zielooooona.
Licze na to ze powiedza i pokaza wszystko:-p A jak nie to juz ja bede dociekliwa:tak: Tak wiec Neeta jak masz jakies pytania to pisz, a ja juz postaram sie wyrwac od nich odpowiedzi.

Dobra koncze bo jak zwykle zanudzam;-)

Pozdrawiam wszystkich goraco

Do góry