reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

ha ha, to moze bedziemy razem lezec w tej czworce ewiki jak sie dobrze zsynchronizujemy :-D
Bardzo bardzo przydatne informacje, dzieki...
A czy trzeba dzwonic do szpitala kiedy porod sie zacznie czy tez mozna pojawic sie bez informowania?

reklama
Powinno sie zadzwonic, bo jak dzwonisz to oni musz to odnotowac. Wiec jak przyjedziesz to juz miej wiecej wiedza o co chodzi. No i jestes zabespieczona ze cie po prostu nie odesla;-)

No a z tym lezeniem razem to calkiem niezly pomysl;)

Hihi.
Jeszcze sobie cos przypomnialam.:-)

Jesli przyjedziesz do szpitala w srodku nocy to nie wpadaj w panike ze drzwi sa zamkniete:-) Trzeba uzyc dzwonka i czekac az ktos otworzy:szok:

No i oddzial polozniczy jest na 6 pietrze ale to chyba juz wiesz:-)

No ale przynajmniej wybili mi zglowy kupowanie zestawu do luzeczka. Maja byc tylko przescieradelka i kocyki!
A na kupienie super fajowskiego zestawu jest jeszcze duzo czasu - tak jak napisala Zuzia 24- ze dopiero teraz zaczela uzywac kouderki.
Czyli jako ze kocyki juz mam to zostaly tylko do kupienia przescieradelka i ceratki - i spanie dla maluszka gotowe, uff.

Ale mnie tu dzisiaj duzo:happy: Mam nadzieje ze was nie zanudzilam.

Hej:-)

No mam nadzieje ze ta poprawa pogody sie utrzyma:tak:

Nafnia ja to jakos zabieram sie do tej wyprawki jak kot do jeza:-) Kompletuje ja juz hoho i zkompletowac nie moge.
Ale widze postep,bo wczoraj zrobilam liste czego mi brakuje i powoli bede ja uzupelniac. Ale nie chce sie tez spieszyc za bardzo, bo najprawdopodobniej od przyszlego tygodnia przestaje pracowac, wiec bede miec mnustwo czasu.
Tylko moj facet naciska zeby przygotowac torbe do szpitala i postawic ja w takim miejscu zeby od razu wiedzial gdzie jest, hihi. On mysli ze dzidzia bedzie chciala zobaczyc nas wczesniej:-) A mnie sie wydaje ze bedzie takim leniuchem jak ja i na maxa wydluzy pobyt w brzuchu:-)

Ale fakt jest taki ze trzeba kupic mnustwo zeczy dla maluszka i lepiej nie zostawiac tego na glowie swojego partnera kiedy my juz bedziemy w szpitalu:cool2:
Ja mam nadzieje ze tak jakos to przygotuje ze przez te pierwsze dni bede zajmwac sie tylko malenstwem i nie bede musiala biegac na zakupy czy gotowac. Nagotuje cala zamrazarke i nic mnie nie bedzie obchodzilo:-D
A potem przyjedzie moja mama i wogule nic mnie nie bedzie obchodzilo, hihi.
Mam nadzieje ze to dobry plan.

Nafnia zycze milych zakupkow.

Dziewczyny co z tym spotkaniem. Moze tam gdzie ostatnio???

Pozdrawiam goraco Mamusie ,dzieciatka te w brzuszkach i poza nimi oraz przyszle mamusie.:-)

:laugh2: moj maz tez juz sie stresuje tym, ze ja ciagle niespakowana do szpitala ale mu powtarzam, ze nie mam zamiaru jeszcze rodzic :laugh2: ...chyba bardziej sie przejmuje niz ja sama, zalatwil juz sobie 2 tygodnie urlopu od momentu gdy zaczne rodzic...

tez mi sie strasznie spodobal takze musialam go wkleic, co prawda pozno bo pozno ale lepiej pozno niz wcale ;-)

reklama
Hejka!!!

Nicolka od poniedziałku chora :-( - grypa żołądkowa. Nawet nie chcialo mi sie tutaj zajrzeć. Na szczęscie goraczka juz spada i czuje sie juz troche lepiej, ale zaczyna kaszlec. Dobrze ze chociaż pogoda nienajlepsza, bo nie żal siedzieć w domu.

Zuzia - samochodu nie mam :-( , ma moj M, ale ja i tak nie mam prawka. Masz racje ze cos nie możemy sie spotkac, a mamy juz wspólne znajome hihi.

Neeta - mnie tez sie suwaczek podoba. Ja nadal nie mam drugiego suwaczka- nie mam czasu zeby coś wkleić.

Aż mi sie nie chce wierzyć ze Nicolka juz skończyła 2 latka, a jeszcze tak niedawno była taka malutka :tak: - jak ten czas szybko leci.

Spadam do łóżeczka :-)
Papatki

Do góry