reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

Hej!

Zuzia - bylam w tych ciucholandach przy Forum, ale nic ciązowego jeszcze nie spotkalam. W sobote pojechalam do centrum, ale z Nicolka nie mogłam za duzo chodzić po sklepach, bo mi marudziła. Weszlam tylko do Primarka, ale tam tez nic znalazłam. Musze sie wybrac jeszcze raz, ale juz sama i na spokojnie zobaczyc w tych sklepach - mam nadzieje, ze będą jakieś duuuuuuuuuuże obniżki, bo 35Ł to mi na pewno mój mąż nie da na spodnie. Chyba ze znajde szybko jakąś prace i sobie zarobie.

Bylismy dzisiaj w Parku Wythenshawe - pierwszy raz. To jest świetny park. Bardzo sie nam podobało. Jak bedą teraz ładne dni, to chyba bede tam chodzila codziennie :)

Pozdrawiam!!!

Miłej nocki!

Danka

Danka Ty szukasz pracy???:szok: :szok: :szok: przeciez jestes w ciazy i juz niedlugo bedziesz rodzila!!!!nawet o tym nie mysl tylko masz sie oszczedzac!!! :wściekła/y: :tak:
a co do Parku Wythenshawe to jest tam pieknie ale jak macie auto to pojedzcie z mezem do Dunham Park albo Tatton park. tam jest jeszcze piekniej :tak: i jelonki biegaja i w ogole jest baaaaaaaaaardzo fajnie, my jak mamy wolny weekend juz od paru tygodni gdzies na caly dzien jedziemy, w plecak kanapki, picie , pieluchy itp. i ruszamy w droge. Zuzi bardzo sie podobaja takie wycieczki ze potem przez caly tydzien jak siedze z nia w domku to ciagle tylko mi pokazuje abysmy tylko wyszly na dwor ;-)

Dunham Park

reklama
Witajcie !
Mam na imie Kasia obecnie mieszkam na Eccles w Manchester jestem ponad rok mam dwie corki Ola- 6 i Ala-2 :-) pozdrawiam was wszystkie!!!postaram sie od czasu do czasu odezwac chociaz ostatni nie najczesciej zasiadam przy kompie dokuczaja mi plecki :/ dzwiga sie te dzieciątka na rekach a potem tak jest... ale co tam dzieci sa po to ,żeby je rozpieszczac uważam;)

Hej!

Zuzia - jesli jest tam tak ladne jak na fotkach, to na pewno sie tam wybierzemy.

Sliwkarobaczywka - WITAJ KASIU!!!!! i zagladaj tu często :)

Hej Dziewczyny:-)

Ale mamy dzisiaj ladny dzien. Pewnie wszystkie jestescie z dzieciaczkami na spacerkach:-D

Aaa, mam pytanko, jak sie nazywa ta kartka - zaswiadczenie ze sie jest w ciazy i to nia ppokazuje sie zeby miec naprzyklad leki za darmo. No wiecie ta nazwa ktora sie na przyklad na recepcie zaznacza. Bo ja ciagle zapominam jak to sie nazywa, a jutro mam wizyte u midwife i chcialabym ja poprosic o cos takiego. bo teraz to kazdy widzi ze jestem w ciazy, ale potem to im bedzie ciezko uwiezyc ze dzieciatko nie ma jeszcze roku.
Ale to zamotalam, mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzilo.

Sliwkarobaczywka
, witamy serdecznie.Mam nadzieje ze plecki pozwola ci na czeste odwiedzanie nas. No i koniecznie prosimy o jakies fotki dziewczynek i oczywiscie Ciebie.

pozdrawiam wszystkich serdecznie

Ewiki chyba ci chodzi o NHS Prescription Charge Certificate. Ja dostalam formularz do wypelnienia na pierwszej wizycie u GP, wypelnilam, wyslalam i w ciagu chyba 2 tygodni dostalam te karte

Hejo:)- własnie wrociłam ze spacerku- :)pogoda cudowna!
padły jakies konkrety co do wspolnego spacerku?:-)

i tak z innej beczki......
mam pytanko- kiedy,gdzie jak załatwia sie benefit na dziecko>?

Alo:-)

Toznowu ja. wizyte mialam dzisiaj i zalatwilam wszystko co chcialam:tak:
Neeta wlasnie o to mi chodzilo, ponac przysla mi to za jakies dwa tgodnie:-)
A dzidzia w pozycji wylotowej, glowa na dol. Normalnie juz zaczynam myslec co to bedzie, hihi.

Co do benefitow to nie za bardzo sie w tym orientuje.

Dziewczyny co z tym spotkaniem?

pozdrawiam

hej dziewczyny:) dawno mnie nie bylo
komp mi sie zepsul:(
sluchajcie moze do mnie wpadniecie jak macie ochote sie spotkac...hmm?
mam wielki ogrod przed blokiem, posiedzialo by sie troche na sloncu...co?
jak macie ochote to zapraszam
mieszkam na eccles new rd a kod pocztowy mam m54ut
to sobie sprawdzcie gdzie to.
pozdr Magda

reklama
Do góry