Zuzia24
Fanka BB :)
Hej!
Zuzia - bylam w tych ciucholandach przy Forum, ale nic ciązowego jeszcze nie spotkalam. W sobote pojechalam do centrum, ale z Nicolka nie mogłam za duzo chodzić po sklepach, bo mi marudziła. Weszlam tylko do Primarka, ale tam tez nic znalazłam. Musze sie wybrac jeszcze raz, ale juz sama i na spokojnie zobaczyc w tych sklepach - mam nadzieje, ze będą jakieś duuuuuuuuuuże obniżki, bo 35Ł to mi na pewno mój mąż nie da na spodnie. Chyba ze znajde szybko jakąś prace i sobie zarobie.
Bylismy dzisiaj w Parku Wythenshawe - pierwszy raz. To jest świetny park. Bardzo sie nam podobało. Jak bedą teraz ładne dni, to chyba bede tam chodzila codziennie
Pozdrawiam!!!
Miłej nocki!
Danka
Danka Ty szukasz pracy??? przeciez jestes w ciazy i juz niedlugo bedziesz rodzila!!!!nawet o tym nie mysl tylko masz sie oszczedzac!!!
a co do Parku Wythenshawe to jest tam pieknie ale jak macie auto to pojedzcie z mezem do Dunham Park albo Tatton park. tam jest jeszcze piekniej i jelonki biegaja i w ogole jest baaaaaaaaaardzo fajnie, my jak mamy wolny weekend juz od paru tygodni gdzies na caly dzien jedziemy, w plecak kanapki, picie , pieluchy itp. i ruszamy w droge. Zuzi bardzo sie podobaja takie wycieczki ze potem przez caly tydzien jak siedze z nia w domku to ciagle tylko mi pokazuje abysmy tylko wyszly na dwor ;-)
Dunham Park