reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

no tak, to wszystko wyjasnia :-D
ja tez jestem za pozytywnym mysleniem i dlatego mysle ze moj maluch sie obroci a ja bede rodzic naturalnie ;-) i ze wszystko pojdzie szybko i sprawnie :laugh2:

reklama
WITAM!!!!!!!!!!!!!!!!

Pamiętacie mnie jeszcze? Daaaaaaaawno mnie tu nie było. W koncu mam internet w domu i bedę tu częsciej zaglądała. Jeszcze nie przeczytałam wszystkich waszych postów, więc nie jestem na bieżąco.

Nicolka za kilka dni skończy 2 latka. Rozrabia na całego. Zaczyna coraz więcej mówić. Ja nadal nie pracuje i zajmuję sie nią, a we wrześniu dojdą mi dodatkowe obowiązki, bo urodzi moja druga dzidzia - tym razem synek. Troche sie boje rodzic tutaj, no ale mam nadzieje ze jakoś to będzie.

Jesli bedziecie organizowac jakieś spotkanko, to chętnie bym sie dołączyła. Pogoda teraz coraz ładniejsza, robi sie cieplutko to fajnie by było sie spotkac.

Pozdrawiam!!!!

Danka

Witaj Danka
wkoncu masz necik hurrrra!!!;-) :tak: :-D moze teraz juz nam sie uda w koncu sie spotkac :-D :confused:
OGROMNE GRATULACJE zapewne bedziesz rodzila w tym samym szpitalu co ja wiec kilka postow wyzej napisalam ze jestem zadowolona z mojego porodu i w ogole. a jezeli bedziesz miala jakies pytania to mam nadzieje ze uda nam sie spotkac i wychodzic juz czesciej na wspolne spacerki ;-)

Cześć Marysia!!!

Napisalam do Ciebie sms, ale chyba nie doszedł.Jak to dobrze być znowu w necie. Musimy sie spotkac koniecznie i przygotuj sie na mase pytań :) dotyczących porodu tutaj. Śliczna ta Twoja córeczka!!!
Pozdrawiam

Danka

Hej

Dziewczyny wiecie moze gdzie mozna kupic tanie ciuchy ciazowe - szukam jakis spodni (jakies ciucholandy)?

Hej:-)

Witamy serdecznie zalozycielke naszego watku:tak::tak: Danka super ze jestes z nami i do tego z fasolka i Nicolka. Gratuluje baaardzo. A swoja ddoga nicolka urosla bardzo i jestjuz duza pannica;-)

Co do ciuchow ciazowych to ostatnio byly duuuze przeceny w H&M. Krutkie spodenki kupilam za 4£, a rybaczki chyba za 10. Mam juz troche ubran ciazowych od nich i jestem z nich bardzo zadowolona. Bardzo wygodne dla brzuszka i dobrze sie piora.

pozdrawiam

Dzieki Danka za komplement dla Zuzi ;-)

Hej

Dziewczyny wiecie moze gdzie mozna kupic tanie ciuchy ciazowe - szukam jakis spodni (jakies ciucholandy)?

a co ciucholandow to tutaj w centrum handlowym przy Forum jest ich az 3. wiec masz w czym przebierac a jak nic nie znajdziesz to w Notherdem jest ich duzo-widzialam jak jezdze czasami autobusem. ja kupowalam spodnie w Mathercare ale zaplacilam duuuzo (35Ł :szok: ) ale wtedy nie myslalam o cenie.....:happy:

Hej!

Ewiki - dzięki :) Oj tak Nicolka rosnie jak na drożdżach. Jak ogladam zdjecia jak byla malutka to aż nie chce sie wierzyć, że to juz prawie 2 lata minęły. Ewiki czy Ty wiesz czy bedziesz miala coreczke czy synka? I jakie imie wybraliście?

Zuzia - bylam w tych ciucholandach przy Forum, ale nic ciązowego jeszcze nie spotkalam. W sobote pojechalam do centrum, ale z Nicolka nie mogłam za duzo chodzić po sklepach, bo mi marudziła. Weszlam tylko do Primarka, ale tam tez nic znalazłam. Musze sie wybrac jeszcze raz, ale juz sama i na spokojnie zobaczyc w tych sklepach - mam nadzieje, ze będą jakieś duuuuuuuuuuże obniżki, bo 35Ł to mi na pewno mój mąż nie da na spodnie. Chyba ze znajde szybko jakąś prace i sobie zarobie.

Bylismy dzisiaj w Parku Wythenshawe - pierwszy raz. To jest świetny park. Bardzo sie nam podobało. Jak bedą teraz ładne dni, to chyba bede tam chodzila codziennie :)

Pozdrawiam!!!

Miłej nocki!

Danka

Hej:-)

No niestety bardzo nad tym ubolewam, ale nie wiemy kto w brzuchu mieszka. Powiedzieli nam ze prawdopodobnie dziewczynka, ale prawda jest taka ze dzidzia strasznie sie wiercila podczas skanu i po prostu nie widac bylo co ma miedzy nozkami.
I tak w zwiazku z tym imienia tez jeszcze nie wybralismy:zawstydzona/y:
Mam nadzieje ze jak zobaczymy maluszka to bedziemy wiedzieli jakie imie mu dac. Oby, hihi. Bo jak nie to nasze malenstwo bedzie bezimienne.

A co do tych spodni to w promarku nie mamja ciazowych ubranek. Mozesz zobaczyc w Next,ale tam na pewno drogo bedzie. I szczerze mowiac nie polecam spodni od nich bo maja tylko takie wstawki z gumy po bokach i nie jest to jakos super wygodne. Proponuje jednak do H&M zajrzec bo tam moze cos w przecenie znajdziesz dla siebie.

pozdrawiam wszystkich goraco

reklama
Witam :)- tak sobie czytam..i przypomniaja mi sie chwile kiedy nosiłam Klaudke w brzuszku:)- teskni sie za takim brzuszkiem:laugh2: :tak:

Do góry