jesli o mnie chodzi to juz ponad miesiac temu zaopatrzylam sie we wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy, a reszte bedziemy dokupowac jesli czegos zabraknie. Nie chcialam zostawiac tego na ostatnia chwile bo tak jak doradzaly mi moje kolezanki, ktore juz wczesniej rodzily- w ostatnich tygodniach ciazy nie ma sie sily i ochoty na chodzenie po sklepach, w moim przypadku to sie sprawdza, a zreszta wole wypady nad morze, do parku itp zamiast chodzic po sklepach (...taka ze mnie nietypowa babka hehe...)
zastanawiam sie teraz co nalezy spakowac do szpitala? pytalam ostatnio w szpitalu doktorki ale nie potrafila udzielic mi odpowiedzi, powiedziala tylko, ze tym zajmuja sie polozne i ona nie ma o tym zielonego pojecia, hmmmm, a ze raczej nie widuje poloznej wiec sie nie dowiedzialam,dziwne ze nie maja zadnej listy potrzebnych rzeczy...a ty ewiki moze cos dostalas?
zastanawiam sie teraz co nalezy spakowac do szpitala? pytalam ostatnio w szpitalu doktorki ale nie potrafila udzielic mi odpowiedzi, powiedziala tylko, ze tym zajmuja sie polozne i ona nie ma o tym zielonego pojecia, hmmmm, a ze raczej nie widuje poloznej wiec sie nie dowiedzialam,dziwne ze nie maja zadnej listy potrzebnych rzeczy...a ty ewiki moze cos dostalas?