reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

Heaton Park... slyszalam o nim duzo i sie z mezem wybieramy do niego ale jeszcze nie wiem kiedy i szczerze mowiac jak dla mnie to on jest za daleko i jeszcze jak pomysle ze mialabym sie ciagnac autobusem z wozkiem i z Zuzia to az mi sie odechciewa :((( szkoda. ale mam nadzieje dojdziemy jakos do kompromisu i ze znajdzemy takie miejsce ze bedzie dogodne dla wszystkich :). czekamy na reszte propozycji!!!!

reklama
Ja niestety odpadam, dotarcie do parku Witenshawe zajeloby mi ok 2 godz (ostatnio do centrum na spotkanie z Ewiki jechalam 1,5 godz :szok: ) a to w tej chwili nie na moje sily. A jeszcze pare miesiecy temu mialam 5 krokow do parku Witenshawe, mieszkalam jakis czas w tamtych okolicach ale byl mus i sie przeprowadzilismy...;-)
Ale moge wam zaproponowac bardzo fajniutki park, gdzie jest kafejka- stoliczki na zewnatrz z widokiem na jeziorko, obok mala farma zwierzat- napewno dzieci sie uciesza i wogole park jest swietny. Podaje wam linka parku Heaton Park - Welcome to Heaton Park
Tylko pewnie dla was ten znowu bedzie za daleko bo z tego co sie orientuje prawie wszystkie mieszkacie w tej drugiej czesci Manchesteru

Neeta widzę kochana, że mieszkasz w Bury. Ja administracyjnie też jestem z Bury. Do Heaton Parku mam jakieś 3 minutki drogi z mojego domku.:tak::tak::tak: Uwielbiam Heaton Park;-) Możemy się kiedyś tam spotkać. Niestety ten i następny weekend odpada, ale w każdy inny dzień jak tylko będę miała wolne to nie ma problemu.

no ja do tego parku tez mam daleko ale w weekend nie ma problemu moge sie umowic bo mnie chlopinka zawiezie na miejsce :laugh2:
kobiety trzeba sie zmobilizowac i zorganizowac bo przeciez trzeba sie spotkac moj Oskus liczy na polskie dzieciaki a jak narazie zna same angielskie !! wiec myslec kombinowac dawac propozycje !!

Hej:-)

No to moze gdzies w centrum sie spotkamy?

Dziewczyny mam pytanko. Gdzie kupowalyscie luzeczko i cal reszte do niego? Bo ja nie mam pojecia czy lepiej wybrac sie do jakiegos typowego sklepu typu mothercare, czy moze sa jakies tansze?

pozdrawiam serdecznie

Heeej :)
po dluzszej nieobecnosci powracamy z Klaudka...zaraz nadrobimy zaległosci;-) ..
ale cos mi sie juz rzucilo- spotkanko?..ja ieszkam blisko peel park i do centrum ..kilka kroczkow

Ewiki ja kupilam lozeczko uzywane z ogloszenia w tesco, lozeczko jest w swietnym stanie z materacykiem, ze sklepu Mamas&Papas i za 1/4 ceny ktora musialabym zaplacic w sklepie za nowe. Poszukaj w podobnych ogloszeniach, moze tez cos znajdziesz ciekawego...

reklama
Witam:-)

No dziewczyny musimy sie uwinac z planowaniem tego spotkania , bo nawet anika84krk juz niedlugo wraca.
Na naszym forum jest nas coraz wiecej, bardzo mnie to cieszy.

Ale wiem ze w Manie jest o wiele wiecej mamus i brzuchatek. Jak bylam w kosciele na swieta to widzialam ich naprade duuuuzo. Normalnie wokol mnie same wozki i brzuchatki staly. Juz sie zastanawialam czy nie zaczac im mowic o naszym forum, hihi. Ale jakos sie nie przemoglam. Jesli tez wtedy bylyscie w polskim kosciele to na pewno wiecie o czym mowie.

Wiec moze byc nas coraz wiecej:tak:

Dziewczyny to moze jednak w tym centrum, jak sie juz zdecydujemy mniej wiecej gdzie to na pewn jakies fajne miejsce wymyslimy. Zuzia 24 i Eternity_666 dajcie znac co otym myslicie. No i reszta dziewczyn oczywiscie tez:-)

Aaa, dzieki za taki odzew w sprawie luzeczka, jestem naprawde milo zaskoczona.:tak:

Rusalka, anika84krk, pandorka, amira prosimy o jakies zdjecia:-)

Mam jeszcze pytanko. Chce sie gdzies wybrac z moim mezczyzna w weekend, taka wycieczka jednodniowa, czy cos w tym stylu. Nie wiecie czy jest cos fajnego do zobaczenia w Manie albo okolicach. moze byc to cokolwiek, byle wyrwac sie z domu i spedzic razem czas.
Z gory dziekuje.

pozdrawiam goraco

Do góry