reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cofee 100£ na pewno jezeli chodzi o zdjecia 3D lub 4D, czasami sa promocje w granicach 60£

ala_oli nie dziwie sie Tobie, najwazniejsze jest teraz zebyscie znalezli cos dla siebie, trzymam kciuki. W zeszlym roku mniej wiecej o tej porze tez szukalismy mieszkania z moim Tz, wiem co to znaczy powtorka z rozrywki. Przytulanki i usciski przesylam.

reklama
coś ucichł wątek...

gdzie dziewczyny sie podziewacie??:))))

wstawiam zdjecie mojej niuni z ozorkiem:-D:cool2:
i drugie jak śpimy:-D:-p
i trzecie ja po ciąży :happy2::sorry2:

Załączniki

• DSC_0310male..jpg
    DSC_0310male..jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_0302male..jpg
    DSC_0302male..jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 53
Kornelcia super Córeczka !!!!! gratulujemy :)
ala_oli.... Mam nadzieję,że uda(ło) Wam się coś przystępnego i fajnego znależć..3mamy kciuki!!!!!!!!!

czesc dziewczyny.u nas bez zmian nadal szukamy mieszkania,wyjasnilo sie tylko to ze landlord zaplacil zalegla rate i sprawy zadnej nie bedzie,wiec teraz nam sie nie spieszy tak bardzo,ale mimo to i tak chcemy sie wyprowadzic bo nie wiem czy znowu nie bedzie takiej sytuacji...pozatym pogode mamy sliczna,codziennie spacery,parki itp.Oli mi katar zlapal...

Witam.Czytam to forum od dłuższego czasu,wiec i ja postanowiłam dołączyć.Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swego grona.Chętnie z Wami popiszę,poznam,posłucham rad,służe swoja pomocą. . .
Jestem w 34 tyg ciąży.Bardzo boję się porodu,ale jednocześnie nie mogę doczekać się już malenstwa.Czy sa tu jakies dziewczyny jeszcze nie rozpakowane??
Pozdrawiam. . .

hej, witam po malej przerwie :)
ala_oli mam nadzieje, ze znajdziecie cos, ale tak jak pisala ktoras z dziewczyn- ja na waszym miejscu zarejestrowalabym sie w cansilu jako bezdomna. w takich sytuacjach, gdzie ludzie zostaja oszukani przez landlorda, sa spore szanse na dostanie mieszkania. a przynajmniej sporej doplaty do wynajmowanego. znajomy mial sie wprowadzic do mieszkania, a sie okazalo ze wlasciciel wynajal komus innemu. on sie dowiedzial o tym w ostatniej chwili, zostal bez dachu nad glowa, dostal mieszkanie zastepcze a w ciagu tygodnia normalne mieszkanie z cansilu. warto powalczyc.

coffee ja znaam tylko ginekologa we wschodnim londynie, ale moge z czystym sumieniem polecic. babka kompetentna, ma bardzo dobry sprzet, ceny tez dobre. za prowadzenie ciazy bierze 100f pierwsza wizyta, 70f kazda nastepna. w tym jest badanie, kamerka sprawdza szyjke (pierwszy raz widzialam taki bajer) i usg- zwykle i 4D. ja jestem bardzo zadowolona. przyjmuje tutaj Zielona Przychodnia - Najwieksza przychodnia lekarska w Londynie i Manchester

nowa_mamo ja jestem nierozpakowana, 12tydz
i widze ze w sumie blisko siebie mieszkamy, ja jestem kolo Mile End :)

u nas po staremu, czuje sie nadal super, jutro mamy usg kolejne, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze dzidzius sie ladnie rozwija. po cichu nawet licze, ze moze uda sie juz plec zobaczyc :p chociaz wiem, ze to raczej wczesnie... no, okaze sie.
trzymajcie kciuki

sumersum fajnie,że mieszkasz niedaleko,no i,że lajtowo przechodzisz ciązę. Ja przez prawie 4 m-ce nie wyłazilam z domu czyt.toalety.Strasznie zle sie czułam. ..
Jesli chodzi o Zieloną przychodnie to również polecam!!! Korzystalam z usług Pani ginekolog-Krystyny na poczatku ciąży.Bardzo miła i konkretna.Sprzet bardzo dobry!!

ja pierwsza ciaze przechodzilam kiepsko, tez caly czas w kibelku i to do samego konca... w dodatku od rana, do wieczora... a teraz jestem mlody Bog normlanie ;)
bylismy na USG, dzidzia zdrowa, ladnie rosnie, machala do nas lapkami :) Marcelek zachwycony, ciagle zdjecia oglada i puka brzuszek, caluje, mowi do dzidziusia itd... mam nadzieje, ze jak sie malenstwo urodzi to sie nie zmieni jego podejscie :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.