reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KAMA witam Cie pamietam Cie z czerwcowek,przykro mi ze sie tak stalo...:-(Mam nadzieje ze moja obecnosc nie bedzie Ci sie zle kojarzyla?ja bym sie chetnie spotkala tylko ja jestem z Hanger Lane ale z Leyton dojedziesz do mnie centralka bez przesiadek,zapraszam:-)
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH MAM:-)

reklama
KAMA witam Cie pamietam Cie z czerwcowek,przykro mi ze sie tak stalo...:-(Mam nadzieje ze moja obecnosc nie bedzie Ci sie zle kojarzyla?ja bym sie chetnie spotkala tylko ja jestem z Hanger Lane ale z Leyton dojedziesz do mnie centralka bez przesiadek,zapraszam:-)
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH MAM:-)

Witaj
Wcale nie przeszkadza mi twoja obecnosc;-)Kiedys napewno sie umowimy i spotkamy a zwlaszcza nie podaruje jak urodzisz:-DCzytalam ze bedziesz miala coreczke.Chcialam ci jeszcze raz pogratulowac:tak:Ja wlasnie siedze przy telefonie bo kolezanka na wczoraj miala termin.Niestety coreczce za dobrze w brzuchu i nie ma zamiaru wychodzic:-D

ala_oli-Ja jeszcze nie myslalam tak powaznie co bede robic na swieta.Musze sobie w koncu zrobic liste ale jakis len mnie dopadl ostatnio:-p

renif_-Wiem cos na temat poszukiwan mieszkan.Normalnie tragedia zeby jakies idealnie w rozsadnej cenie znalesc:no: Zycze ci powodzenia w poszukiwaniach:tak:A w jakich rejonach poszukujesz?Ja bede w przyszlym roku zmieniac mieszkanie i marze tylko o tym aby wrocic na Beckon:-D

grazka3-Witaj w naszym gronie:tak:Gdzie dokladnie na Beckton mieszkasz?Ja kiedys mieszkalam pomiedzy stacja Prince Regent a Royal Albert:tak:

renif_-Wiem cos na temat poszukiwan mieszkan.Normalnie tragedia zeby jakies idealnie w rozsadnej cenie znalesc:no: Zycze ci powodzenia w poszukiwaniach:tak:A w jakich rejonach poszukujesz?Ja bede w przyszlym roku zmieniac mieszkanie i marze tylko o tym aby wrocic na Beckon:-D

Znalezlismy piekny domek dwusypialniany z pieknym duzym ogrodem i podjazdem na samochod przed domem za 800 na Barking. Mam dosc Leyton, wczesniej mieszkalismy na Hakcney i Dalston, wiec juz dosc tego syfu. metro niedaleko, wiec damy rade, dobra strona jest, ze mamy samochod, wiec to ulatwia wszystko. Jest tylko jeden minus, jest malutka lazienka tylko z prysznicem :-(mieszkanie jest piekne, facet, wlasciciel, wyjezdza na kontrakt za granice i zostawia nowe meble i mieszkanie w super kondycji, wiec pewnie sie skusimy...tylko ten prysznic, na Hakcney tez mielismy prysznic i jak Mati mial 6,7 mies mielismy niezle sprzatanie po kapieli, tak lubial chlapac. mimo wszystko chce sie juz stad wyprowadzic, a takie mieszkanie moze nam sie drugi raz nie trafic, wiec w poniedzialek je zaklepiemy.
buziaki dla Was Dziewczyny. Kama myslisz, ze uda nam sie jeszcze spotkac przed Switami? ja pracuje do samych swiat, dodatkowo mam lekarza i polozna, wiec znowu rozwalony dzien wolny...

Tak przy okazji...wiecie dziewczyny jak mnie dobili w pracy w piatek...mialam spotkanie z HR, myslalam, ze to w sprawie ciazy i macierzynskiego, ale nie...dowiedzialam sie, ze od roku naliczaja mi za duza wyplate i musze im oddac ten overpaid:szok::szok::szok:myslalam, ze sie poplacze, to kupa kasy, firma byla tak dobroduszna, ze umoza mi polowe, ale tak czy inaczej, drugie pol musze oddac, jak zlodziej, a to nie moja wina przeciez...oni sa od liczenia. staralam sie o housing benefit i coucil tax benefit jakies pol roku temu, odmowili mi, juz wiem dlaczego, a teraz nawet nie mam payslipow, ani p60 z dobrze naliczonymi zarobkami. nie wiem co zrobic, w ponziedzialek zadzwonie do Citizens Advice Bureau, to, ze musze oddac wiem, tylko jak ubiegac sie teraz o jakiekolwiek benefity bez dobrych papierow? ksiegowy chce mi napisac jakis list, ale watpie, zeby ktokolwiek go chonorowal. taki stres w ciazy...niech ich szlag!

Witam was:-D
Jak wam mija przedswiateczny czas:-) U mnie jak narzie ciezko.Wczoraj w koncu zabralam sie za porzadne porzadki i juz mam dosyc:wściekła/y:Dzisiaj zamierzam zabrac sie za szafy ale ciezko bedzie z Dominikiem i Leonem:no:

renif_-Bardzo przykra sytuacja w pracy i to przed samymi swietami:no: A jak musisz splacic w calosci czy na raty ci rozloza:sorry:Co to za ksiegowy skoro porzadnie nie moze wyliczyc:wściekła/y:Dobrze ze chociaz mieszkanie znalazlas:tak:Zaklepalas je wczoraj ??
Nie wiem czy uda nam sie spotkac przed swietami bo jak narazie to jestem caly czas zajeta sprzataniem i przygotowaniami:no:W dodatku teraz praktycznie caly tydzien siedze z Leonem bo jego rodzice maja ruch w pracy.Dobrze dla mnie bo wiecej zarobie:-pJezeli jednak chcesz i mam czas mozesz ty wpasc do mnie na kawke:tak:Siedze w domu wiec zawsze jakos mozemy sie umowic:tak:

P.S-A gdzie reszta dziewczyn sie podziala:sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
Hejka,ja ostatnio nie mam czasu,obiecuje sobie ze wejde i popisze ale zawsze cos jest do zrobienia...w sobote jestem umowiona z fryzjerka na wloski bo potrzebuja zmiany,musze troszke podciac i pasemka zrobic:tak:pozatym wogole nie mam pomyslu co z prezentami dla Oliego i dla Grzesia mojego...musze pomyslec:tak:jeszcze zakupy przedswiateczne,Grzesiu pracuje do niedzieli pozniej ma dwa tyg urlopu,wraca do pracy 4 stycznie takze sie troszke pobyczymy:tak::cool2::rofl2:
KAMA
-widze ze ty tez przygotowujesz sie pelna para do swiat...ja tez juz troskze posprzatalam ale jeszcze duzo przedemna...a kiedy gotowanie to ja nie wiem?
RENIF-ale przykra sytuacja w pracy i to przed samymi swietami,wspolczuje...fajny ten domek znalezliscie i w fajnej dzielnicy,my tez myslimy o zmianie ale to na wiosne dopiero:tak:
KASIU
-witaj w naszym gronie

pozdrawiam cala reszte goraco

Witam was:-D
Jak wam mija przedswiateczny czas:-) U mnie jak narzie ciezko.Wczoraj w koncu zabralam sie za porzadne porzadki i juz mam dosyc:wściekła/y:Dzisiaj zamierzam zabrac sie za szafy ale ciezko bedzie z Dominikiem i Leonem:no:

renif_-Bardzo przykra sytuacja w pracy i to przed samymi swietami:no: A jak musisz splacic w calosci czy na raty ci rozloza:sorry:Co to za ksiegowy skoro porzadnie nie moze wyliczyc:wściekła/y:Dobrze ze chociaz mieszkanie znalazlas:tak:Zaklepalas je wczoraj ??
Nie wiem czy uda nam sie spotkac przed swietami bo jak narazie to jestem caly czas zajeta sprzataniem i przygotowaniami:no:W dodatku teraz praktycznie caly tydzien siedze z Leonem bo jego rodzice maja ruch w pracy.Dobrze dla mnie bo wiecej zarobie:-pJezeli jednak chcesz i mam czas mozesz ty wpasc do mnie na kawke:tak:Siedze w domu wiec zawsze jakos mozemy sie umowic:tak:

P.S-A gdzie reszta dziewczyn sie podziala:sorry::sorry:

Nieszczescia chodza parami, rzeczywiscie tak jest...zgadnicie co? chcielismy wplacic zaliczke za to mieszkanie, zeby zdjeli je z marketu,a okazalo sie, ze wlasciciel sie rozmyslil i nie chce wynajac. poplakalam sie wczoraj z tego wszystkiego, za duzo problemow w jednym czasie. mam ciagle nadzeje, ze znajdziemy jakies mieszkanie. teraz juz szukamy nawet 1bed, aby tylko ladne i niedrogo. dzis jedziemy ogladac.
Jesli chodzi o to moja nieszczesna nadplate to moge oczywiscie zaplacic w ratach, ale chca te pieniadze jak najszybciej, szczerze mowiac mam to gdzies, jak dlugo oni beda na te pieniadze czekac, tragedii nie ma damy rade, ale o stabilnosci finansowej nie ma juz mowy. Radzilam sie babki z tego biura i musze miec list od pracodawcy z dobrze naliczonymi zarobkami i pojde jeszcze raz do tego goscia, z ktorym to zalatwialam i zobaczymy. teraz bede sie juz staral o wszystkie benefity jakie mi przysluguja, w dodatku, ze z dwojka dzieci i na macierzynskim dochody w rodzinie beda o wiele nizsze.

Kama zazdroszcze Ci tych przygotowan, u mnie jest tylko choinka ubrana, o porzadkach nie ma mowy, moze w nast tyg jak Mezylek bedzie mial juz wolne to cos zrobimy. teraz mamy remont w kuchni/jadalni bo wlascicielka probuje zamaskowac okropnego grzyba, zeby miec kolejnych lokatorow :laugh2:biedni ludzie. Chyba nie wyjdzie nam to spotkanie przed swietami, ale spoko, ja jestem slowna i nawet jak sie przeprowadze to bede chciala sie spotkac.
Pozdrawiam Was wszystkie goraco!

RENIF-pisalysmy w tym samym czasie:tak:szkoda ze nie wyszlo wam z tym mieszkankiem,mam nadzieje ze szybko znajdziecie cos fajnego:tak:pewnie ze tak jak ci przysluguja to staraj sie o wszystko:tak:zycze powodzenia...

RENIF-pisalysmy w tym samym czasie:tak:szkoda ze nie wyszlo wam z tym mieszkankiem,mam nadzieje ze szybko znajdziecie cos fajnego:tak:pewnie ze tak jak ci przysluguja to staraj sie o wszystko:tak:zycze powodzenia...

Dzieki przyda sie to powodzenie, jestem dobrej mysli, nie lubie bardzo jak cos idzie nie po mojej mysli, ale niestety nic na to sie nie da poradzic.

reklama
Czesc,i co zime mamy sniezek lezy tylko wiatr wieje,ale zaraz ide z Olkeim troszke na spacerek:tak::cool2:od przyszlego tygodnia biore sie za pieczenie,mam w planach Napoleonki zrobic ciastka takie z tofii i czekolada sernik i makowiec tradycyjnie:tak:pozniej jeszcze gotowanie:tak:troszke tego jest ale w koncu swieta,jeszcze choinki nie mam ubranej,w poniedzialek bedziemy ubierac:tak:
A u Was dziewczynki jak przygotowania?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.