reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czy ja jako poczatkujaca ciearowka tez lapie sie na to spotkanko? :zawstydzona/y:
Ale ja moglabym tylko 20 stycznia :-( bo 24 od razu po egzaminie frune do Polszy...

reklama
niewiem jak inne laski,ale ja wole piatek,w sobote nie za bardzo mi pasuje

MELEK na kazde spotkanie moze przyjsc kto chce;-) :tak: :-) wiec zaparszamy,jezeli termin ci nie pasuje na pewno bedzie nastepne spotkanie,wiec sie zalapiesz:happy:

hej!!!!

mi pasuje 26.01.2007 o godz 11 w POSK-u:-) :-) :-)

maxin+Natalka
maja+Marta
kasiula matula +Emilka
tigger+brzuszek
olis+Oliwier

melek-organizujemy ciagle spotkania, wiec sie nie przejmuj a kazdy moze przyjsc na spotkanko tak jak maxin pisze:tak:

Hej my tez sie piszemy na to spotkanko ;) i jest nam obojetne czy piatek czy sobota ;)

26.01.2007 o godz 11 w POSK-u:-) :-) :-)

maxin+Natalka
maja+Marta
kasiula matula +Emilka
tigger+brzuszek
olis+Oliwier
kalusia+Juleczka

dziewczyny czy na Waszych spotkaniach goszczą też tatsuiowei czy ty tylko spotkania mam
mój mężuś pyta:-)

w sumie jeszcze nigdy nie spotalysmy sie rodzinnie,tatusiowie przewaznie w pracy kiedy my plotkujemy,ale jak pogoda sie poprawi to czemu nie,mozemy w parku sie spotkac

reklama
dziewczyny mam fantastyczna wiadomosc BETA urodzila coreczke w niedziele 06 stycznia 2007

ale niestety nie wiem co i jak nie pisze do nas bo ma problem z forum nie chce jej sie otwierac ale teskni za nami

BETA my za toba tez duzo zdrowka dla was

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.