- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
niewiem jak inne laski,ale ja wole piatek,w sobote nie za bardzo mi pasuje
MELEK na kazde spotkanie moze przyjsc kto chce;-) :-) wiec zaparszamy,jezeli termin ci nie pasuje na pewno bedzie nastepne spotkanie,wiec sie zalapiesz
MELEK na kazde spotkanie moze przyjsc kto chce;-) :-) wiec zaparszamy,jezeli termin ci nie pasuje na pewno bedzie nastepne spotkanie,wiec sie zalapiesz
M
maja33
Gość
hej!!!!
mi pasuje 26.01.2007 o godz 11 w POSK-u:-) :-) :-)
maxin+Natalka
maja+Marta
kasiula matula +Emilka
tigger+brzuszek
olis+Oliwier
melek-organizujemy ciagle spotkania, wiec sie nie przejmuj a kazdy moze przyjsc na spotkanko tak jak maxin pisze
mi pasuje 26.01.2007 o godz 11 w POSK-u:-) :-) :-)
maxin+Natalka
maja+Marta
kasiula matula +Emilka
tigger+brzuszek
olis+Oliwier
melek-organizujemy ciagle spotkania, wiec sie nie przejmuj a kazdy moze przyjsc na spotkanko tak jak maxin pisze
K
kallusia
Gość
Hej my tez sie piszemy na to spotkanko i jest nam obojetne czy piatek czy sobota
M
maja33
Gość
26.01.2007 o godz 11 w POSK-u:-) :-) :-)
maxin+Natalka
maja+Marta
kasiula matula +Emilka
tigger+brzuszek
olis+Oliwier
kalusia+Juleczka
maxin+Natalka
maja+Marta
kasiula matula +Emilka
tigger+brzuszek
olis+Oliwier
kalusia+Juleczka
K
kasiula matula
Gość
dziewczyny czy na Waszych spotkaniach goszczą też tatsuiowei czy ty tylko spotkania mam
mój mężuś pyta:-)
mój mężuś pyta:-)
K
kasiula matula
Gość
aha dlatego tez wole piątek kiedy tatuisiek jest w pracy ;-)
reklama
M
maja33
Gość
dziewczyny mam fantastyczna wiadomosc BETA urodzila coreczke w niedziele 06 stycznia 2007
ale niestety nie wiem co i jak nie pisze do nas bo ma problem z forum nie chce jej sie otwierac ale teskni za nami
BETA my za toba tez duzo zdrowka dla was
ale niestety nie wiem co i jak nie pisze do nas bo ma problem z forum nie chce jej sie otwierac ale teskni za nami
BETA my za toba tez duzo zdrowka dla was
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: