reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
26.01.2007 o godz 11 w POSK-u:-) :-) :-)

maxin+Natalka
maja+Marta
kasiula matula +Emilka
tigger+brzuszek
olis+Oliwier
kalusia+Juleczka

dziewczyny powtarzam posta nadal wszystkie sa za spotkankiem czy tak?

my z martusia tak:tak:

reklama
My równiez
25Emi ma szczepienie ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:tak:
tez juz nie mozemy sie doczekac :-)

No to my kopiujemy liste i sie nieskromnie do niej dopisujemy :-) Mam nadzieje, ze starczy miejsc ;-) choc dla Patiego to raczej potrzebny jest wybieg niz krzeselko hehehe :laugh2:
maxin+Natalka
maja+Marta
kasiula matula +Emilka
tigger+brzuszek
olis+Oliwier
kalusia+Juleczka
*Anetka*+Pati
Kasiula Matula mam nadzieje, ze Emi dobrze sie spisze i lagodnie przejdzie szczepienie :tak: A tak w ogole to co to za szczepienie :confused: Pati chce bardzo poznac swoja rowiesnice - w koncu urodzili sie tego samego dnia :happy:

pytałam o to szczepienie na wątku mamy z uk ale chyba wam umknął
przciwko zapaleniu płuc i zapaleniu opon mózgowych
angielskich nazw nie napisze bo nie pamietam :confused:

dziewczyny i co aktualne spotkanko jutro czy przekldadmy za tydzien w piatek zeby maxin mogla byc z nami

ja sie dopasuje mpze byc i za tydzi jutro fajnie byloby zobaczy natalke i maxin:tak: :-)

HEJKA
Mozna zrobic i jutro i za tydzien :-D ja mam wolne ;) wiec kto moze to zapraszamy na pierogi ;) a za tydzien dolaczy reszta dziewczyn :tak:
Co wy na to???

No to ja jestem bardziej za przyszlym tygodniem, bo cos maly strasznie marudny i nie wiem czy to zabki czy moze cos go rozbiera :confused: No ale tak jak mowi Kallusia przeciez moga byc dwa spotkania, prawda :confused: :tak: :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.