reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
26.01.2007 o godz 11 w POSK-u:-) :-) :-)

maxin+Natalka
maja+Marta
kasiula matula +Emilka
tigger+brzuszek
olis+Oliwier
kalusia+Juleczka

dziewczyny powtarzam posta nadal wszystkie sa za spotkankiem czy tak?

my z martusia tak:tak:

reklama
My równiez
25Emi ma szczepienie ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:tak:
tez juz nie mozemy sie doczekac :-)

No to my kopiujemy liste i sie nieskromnie do niej dopisujemy :-) Mam nadzieje, ze starczy miejsc ;-) choc dla Patiego to raczej potrzebny jest wybieg niz krzeselko hehehe :laugh2:
maxin+Natalka
maja+Marta
kasiula matula +Emilka
tigger+brzuszek
olis+Oliwier
kalusia+Juleczka
*Anetka*+Pati
Kasiula Matula mam nadzieje, ze Emi dobrze sie spisze i lagodnie przejdzie szczepienie :tak: A tak w ogole to co to za szczepienie :confused: Pati chce bardzo poznac swoja rowiesnice - w koncu urodzili sie tego samego dnia :happy:

pytałam o to szczepienie na wątku mamy z uk ale chyba wam umknął
przciwko zapaleniu płuc i zapaleniu opon mózgowych
angielskich nazw nie napisze bo nie pamietam :confused:

dziewczyny i co aktualne spotkanko jutro czy przekldadmy za tydzien w piatek zeby maxin mogla byc z nami

ja sie dopasuje mpze byc i za tydzi jutro fajnie byloby zobaczy natalke i maxin:tak: :-)

HEJKA
Mozna zrobic i jutro i za tydzien :-D ja mam wolne ;) wiec kto moze to zapraszamy na pierogi ;) a za tydzien dolaczy reszta dziewczyn :tak:
Co wy na to???

No to ja jestem bardziej za przyszlym tygodniem, bo cos maly strasznie marudny i nie wiem czy to zabki czy moze cos go rozbiera :confused: No ale tak jak mowi Kallusia przeciez moga byc dwa spotkania, prawda :confused: :tak: :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.