reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny spotkanko bylo SUPER :tak: Mam nadzieje ze po swietach zrobimy powtorke:tak:
Maxim nie myslalas zeby Natalke wyslac na jakis casting??bo jest taka cudna i urocza ze jako modelka sie nadaje :-) :tak:
Majus Martusia sliczna:tak: i te jej wloski :-) cudo:-) my lysielce mozemy tylko zazdroscic:-p
Evos no co tu duzo gadac :-) chlopa to ty masz:-) niedosc ze duzy to jeszcze taki przystojniak:-) oj tluc sie beda nasze panie,oj beda:laugh2:

reklama
:no: o nie nie nie ma tak latwo
narazie do tulenia ma tylko wylacznosc mamunia
he he he

Czesc dziewczyny mnie to nie dlugo pajeczyna obrosnie tak dlugo z wami nie gadalam:tak::-D
Maxin gratulacje z okazji 7 miesiecznicy;-)
Izusia gratulacje drugiego zabaka:-D
czarnula witaj na forum:-)
Tigger witaj z powrotem
Z okazji zblizajacych sie swiat wszystkiego najlepszego dla forumowiczek i dzieciaczkow oraz rodzin
A ja mam nowine jade na swieta do polski i dopiero nie dawno wszystko zalatwilismy, normalnie szok:szok:. I dopiero teraz zaczyna sie bajka, kupowanie ,prazenty, pakowanie:sick:, dobrze ze lukasz do czwartku ma szkole a jedziemy wczesnym rankiem w piatek, przynajmniej nie bedzie mi marudzil ze go nogi bola albo ze zmeczony:tak:. Zas moja niunka pcha wszystko do buzki i ma dziaselka rozmiekkczone czyli zabkowanie sie zaczyna i jak na razie jest spokojna . Jeszcze tydziem temu byla rozgadana, rozspiewana, a teraz ucichla tylko rano jak sie obudzi to sobie pogaworzy a tak to nie chce a szkoda:confused:
To nic czas przygotowac obiadek, buziaki dla wszystkich:rofl:

HEJ KOBITKI JEST NOWY ROK WIEC MOZE UMOWIMY SIE NA SPOTKANIE jak zawsze w POSKU???
Dajcie znac czy macie checi i miejsce wam pasuje???!!!:-)

PROPONUJE DWA TERMINY:

20 STYCZEN(sobota)
LUB
26 STYCZEN(piatek)

?????????????????????????????????????????????????????????????

buzka

maxin+Natalka

ja bardzo chetnie z Emilka pasuje mi bardziej pistek tylko wytlumaczcie mi gdzie jest posk???:confused::confused::confused:

hej!!!!

mi pasuje i piatek i sobota:-)

maxin+Natalka
maja+Marta

kasiula matula-
POSK jest na Hammersmith jak wiesz gdzie jest ta stacja to mogę cię odebrac jak już bedziesz i razem dojdziemy gdzie trzeba:tak:

to super maja(moze napisze ci moj tel na priv w razie czego oki ???) dzieki nie wiem czy sie nie zagubie bo nigdy jeszcze sama nie wyruszalam ale kiedys musi byc ten pierwszy raz
ja tez sie pisze na spotkanie powtarzam pasuje mi piatek 26:tak:

maxin+Natalka
maja+Marta
kasiula matula +Emilka

o, to ja tez sie pisze:-)pasuja mi oba teminy (no chyba, ze bede wykonczona po przeprowadzce...). tylko mam nadzieje, ze jakas ciezarowka oprocz mnie sie pojawi;-)no i miejsce tez mi bardzo pasuje - chetnie zjadlabym cos pysznego:-D

maxin+Natalka
maja+Marta
kasiula matula +Emilka
tigger+brzuszek:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.