reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maxin no szkoda, ze Maja jeszcze spi :p ;) Ja chyba do niej tyrkne, bo ona ma czekac na mnie. Ja teoretycznie za 20 minut powinnam juz stad wyruszac. U nas mżawka i nie wyglada, zeby bylo lepiej. Ja rezygnuje :(, a jutro nie dam rady, dopiero w srode.

reklama
ok to w srode ;D Ja tez wole nie ryzykowac,jeszcze sam to moze bym sie wybrala,ale z niunia to nie za bardzo,ty pewnie podobnie myslisz ;)

Dzwonilam do Maji i jeszcze jest propozycja, zeby moze gdzien usiasc?

U mnie zaczyna sie przejasniac.
Z ta pogoda to mozna zwariwac
a moze ktos sprawdzi prognoze?

juz jestem obudzilam sie he he jest pochmurno jedyne wyjscie to isc do jakiegos pomieszczenia ale jesli chcecie w srode to nic nie szkodzi ja sie dopasuje i do Evoski zadzwonie ze jest przesuniente :)

Wlasnie patrzylam i na bbc na poniedzalek pokazuja tylko chmurke bez opadow. No sama nie wiem czy mam temu werzyc czy nie

W srode ma byc pokazuja slonko i chmurke czyli teoretycznie lepiej, dopiero w czwartek przelotne opady. To co przekladamy na srode?

W srode mam szczepenie z Alusiem o 9:50 tak, ze teoretycznie prosto po szczepieniu moge wyruszyc na stacje.
Ok ja juz nic nei pisze, bo tylko tu produkuję :p
Czekam teraz co wy napiszecie :laugh:

ja sprawdzalam na dzis jest pokazane sloneczko i 24 stopnie ale jakos sie nie zapowiada wiec dla mnie moze byc sroda nie ma problemu

No ja juz naspislam sms do Evoski,ze lepiej przelozyc na srode,w parku bylo by milo,mozna pospacerowac,posiedziec na swierzym powietrzu,
U mnie caly czas mrzawka, wiec ja osobiscie wole przelozyc!!!!!!!!

reklama
ok laski to przekladamy na srode czy wszystkim pasuje na 12 ;D ;D ;D jesli tak to super

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.