reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cze dziewczyn

dobrze ze postanowilyscie przelozyc ja tez jestem za jak Evoska pisala lekarz kazal mi lerzec i mimo to ze czuje sie lepiej to poczekam na poniedzialkowa wizyte czy wszystko na 100% jest dobrze, i maz tez nie byl za zebym byla na spotkaniu z powodu tego wypadku, sciskam was mocno i za tydzien napewno sie spotkamy buziaki

reklama
dziewczyny sobota sie zbliza piszcie kto bedzie ;D ;D ;D

06 sobota SIERPIEN Regent`s Park:

13.30:

Maja + Marta
Evoska + Rocco

dziewczyny chcialybysmy z Evoska prosic was o przesuniecie spotkania na poniedzialek albo wtorek bo moj maz nie pracuje tylko w sobote i w niedziele i zaplanowal cos dla nas na weekend i troszke nie zgadza sie na moje wyjscie, kobitki my juz nie pracujemy moze bysmy umowly sie w tygodniu na spacerek, wtedy wszyscy beda zadowoleni i my i partnerzy, u eVoski ten sam problem co u mnie, to tylko propozycja powiedzcie co o tym myslicie

pozdrawiam serdecznie i przepraszam za zamieszanie

buziaczki

maxin ale fajnie ciesze sie bardzo to przenosimy na poniedzialek ;D ;D
jeszcze skontaktuje sie z evoska i jak wszystkim bedzie pasowac to w poniedzialek ruszamy do parku he he

Ha ha jestem za :) ;)
Mnie tez lepiej pasuje poniedzialek :)
Mysle, ze i w parku bedzie spokojniej
To buziaki i do zobaczenia w poniedzialek.
Moze uda mi sie na glowny wskoczyc ;)

Ja tez chce !!!!!!!!!!!
Poniedzialek tez mi bardziej pasuje tylko powiedzcie w ktorym miejscu w tym Regent`s Park bo on maly nie jest ;) no i o ktorej godzinie ;) Bede napewno ;D tylko nie kolo 10 bo o 10.20 mam wizyte w GP ale to tylko 5 minut i jestem po ;)

Napiszcie w ktorym miejscu !!!i o ktorej godzinie !!!
a ja kukne na necik w niedzielke ;)
Pozdrawiam wszystkie ciepluchno ;)

reklama
JESTEM ZA!!!!!!
ALE SPOTKAJMY SIE TROSZKE WCZESNIEJ DZIEWUSZKI
MOZE O 10:30 ALBO O 11:00 BO JA NA 3CIA DO PRACKI;)

POZA TYM JAK BY NIE BYLO DOSTOSUJE SIE
BUZIACZKI I DO RYCHLEGO PA PA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.