reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Laseczki to moze spotkamy sie za 2 tygodnie?? Co myslicie o tej swietnej knajpeczce, o ktorej kiedys pisala Maxin
Welcome to The Rainforest Cafe - Retail
Tyle, ze tam trzeba chyba wczesniej zamowic stolik, bo maja mnostwo ludzi :tak:
Ksiula Matula pewnie ze sie spotkamy jak bedziesz w Londku, tylko daj znac :-)

reklama
Kafejka faktycznie wyglada super:tak:,ale ja poczekam na kolejne spotkanko w playcentre jednak....Moja mala nie usiedzi 5minut w jednym miejscu i bedzie tylko klopot i duuuuzo halasu jak tam z Nia pojde:zawstydzona/y:Tak wiec ja odpadam,zle czekam na nastepne spotkania gdzies wsrod zabaweczek:tak:;-)

a my sie piszemy z mila chcecia wiec kiedy spotkanko anetka i kto dolacza ???

Olis co do spotkanka to dla mnie kazdy dzien oprocz weekendu jest oki, tyle, ze Maxin mowila, ze tam trzeba wczesniej zarezerwowac miejsca bo jest duzo chetnych :tak:
Maxin Ty mialas tez ochote sie wybrac do tej knajpki, kiedy mozesz??
A jak reszta dziewczyn?? Nie mialybyscie ochoty sie tam spotkac?? To jest w centrum Londynu kolo Picadilly Circus.

Ja niestety odpadam,miejsce wyglada super ale moje dziecko poprostu nie wysiedzi. Tak wogole to narazie jestem uziemiona u siebie na Thamesmead,jest remont na glownej ulicy i mam nawet problem zeby Patryka do szkoly odwiezdz takie korki:no:,We wtorek spoznilismy sie *tylko* 45min.:angry:
Zycze milego spotkanka i wygadajcie sie za mnie:-)

anetka ja moge od 10 marca,wiec mozemy pomyslec o rezerwacji juz,tylko ja zawsze u mnie dzien jest wazny,najbardziej pasuja mi piatk;-)Powoli zaczynaj wiecej pracowac:tak:

dorcia remonty wszedze dobijaja mnie,wspolczuje takiego dojazdu do szkoly,znajac angoli beda sie babrac a nie robic:baffled:

Niestety ja takze odpadam:-(.Z Dominikem raczej dlugo nie posiedze w takim miejscu,chyba ze by spal:sorry2:.Tak wiec odpuscimy sobie to spotkanko i zjawimy sie na nastepne,jezeli wybierzecie sie do jakiegos klubu dla dzieci.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.