reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Krystianek i Agatka
dsc02070maleyt0.jpg

Lucy,Oliwier,Weronika i Krystianek
dsc02072malefq0.jpg

wszystkie urwisy w jednym miejscu:-D
dsc02073mamemaleih5.jpg

my i nasze skarby
dsc02077malewm7.jpg

uf....udalo sie powklejac(sorki za ilosc) mala spi wiec jeszcze moze poczytam co nieco
a jeszcze jedno bylyscie chetne na spotkanko u mnie na Thamesmead ,wiec dajcie jakas date zeby wszystkim pasowalo i nie lamcie sie to nie koniec swiata:-D:-D:-D

reklama
super foteczki ze spotkanka dzieciaczki słodzkie
Katarzynko jakie Weronisia ma długie włoski joj :happy2:

u nas ok
18 marca przyjezdzamy na 3 tygodnie do uk wiec mam nadzieje ze sie spotkamy jakos:tak: a potem 3 kwietnia wracamy do pl cala trojeczka :tak:

Moze jakies spotkanko wszystkie zoragnizujemy jakos jak bedziesz...powiesz tylko kiedy Ci pasuje,podejrzewam,ze najbardziej jak akurat Grzes w pracy bedzie;-)Byloby super:tak:Oczywiscie dla siebie to osobno Ciebie i Emi porwe ktoregos dnia:-D

:-) Czecs wamwszystkim jestem nowa na tym forum, własnie je odkryłam. Od niedawna mieszkamy wraz z synkiem w Londynie na Twickenham. Obecnie jestem w ciazy i chetnie poznam mamy lub dziewczyny bedce w ciazy w celu wspolnych pogaduszek i spotkań. pozdrawiem serdecznie

Super spotkanko:tak:.Tak szkoda ze nie bylo mnie.Zdjecia super,pokazuja w jak super bawily sie dziaciaczkiWidze ze mamy nowa kolezanke Agatke.Mam nadzieje ze na nastepnym spotkanku poznamy sie:tak:.

Bardzo chętnie się spotkamy i poznamy :-)

uf....udalo sie powklejac(sorki za ilosc) mala spi wiec jeszcze moze poczytam co nieco
a jeszcze jedno bylyscie chetne na spotkanko u mnie na Thamesmead ,wiec dajcie jakas date zeby wszystkim pasowalo i nie lamcie sie to nie koniec swiata:-D:-D:-D

Dorcia ja chętnie przyjadę, tylko potrzebuje dokładne wskazówki jak dojechać. Jeśli chodzi o date to mi pasuje następny tydzień ale tylko od poniedziałku do środy bo w czwartek przylatuje moja mama.

Buzka

Kasiulla matulla-ciesze sie bardzo ze u was w pozadku,ja tez sie pisze jak cos jak przyjedziesz,buziaczki dla Ciebie i Emi

reklama
Ja musze kolejny raz odmowic w czwartek przyjezdza tesciowa wiec beda zajeta zwiedzaniem:-D;-)
ale za dwa tyg chetnie sie z wami spotkam;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.