reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny kurujcie sie :tak::-D
A ja niewiem czy Daria bedzie dala rade jechac bo grypa ja zlapala,ale do pietku mam nadzieje ze sie wyleczy.
Ja takze jestem za nowym miejscem i z checia tam pojade:tak:

reklama
Dorcia - DZIEKI WIELKIE!Ja tez mam nadzieje,ze sie spotkamy znowu:tak:Wiesz jak to jest sama:jeden dzien chora straasznie a rano moze sie obudzic praktycznie zdrowiutenka,jak Lucy przed Mikolajkami:tak:
Maxin - zdroweczkaaaaaaaaaa!Bo musimy sie wszystkie spotkac przy kawusi;-):tak::-)
Kama - ja tez pelna zapalu do spotkanka:-)do zobaczenia,mam nadzieje;-)

Dużo zdrówka dla Maluszków, mam nadzieje że choróbska odejdą i spokojnie będziemy mogli się spotkać a dzieciaczki poszaleć:tak:.
Została jeszcze kwestia godz. i miejsca (myśle że przy jakiejś stacji było by super) spotkania się.
Ja proponuje godz 10.00, jak dobrze sprawdziłam to najbliższa stacja to Marble Arch i pisze że jest z 18min spacerkiem, ale to sprawdźcie czy dobrze zerkłam.

mamuska79-ja na 10 niemam szansy sie wyrobic,ale na 10.30 juz powinnam sie do toczyc:-)
a reszcie jak pasuje?

Dziewczyny a ja tylko moge powiedziec ze wam bardzo zazdroszcze:-( i jak olis wczesniej pisala mam nadzieje ze wkrotce nastepne spodkanko!!!!!!!!!!?:sorry2:

To moze o tej 10:30 i razem tam dotrzemy?To nikt nie bedzie musial bladzic;-)
U Nas ze zdrowkiem juz lepiej,bo noc byla przepieknie przespana i zero kaszelku i tylko dzis rano jakos powrocil ale duuuuzo lzejszy,wiec mysle ze damy rade:tak::-):-):-):-):-):-):-)
Maxin - Jak Natalka sie czuje?
Kama - no mam nadzieje,ze Daria da rade,bo miloby mi bylo Ja poznac:tak:Niech sie kuruje cieplutko i leczy do piatku:tak:

Duzo sdrowka dla naszych chorowitkow, kurujcie sie, aby byc pelnym sil na piatek :tak:
nam tez pasuje o 10.30, stacja Marble Arch :-) postaramy sie byc na czas, ale jakbysmy sie spoznili to prosze wasze tel kom na priv, zebym mogla was znalesc :happy:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.