reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
puk puk !!!
to ja czy mnie ktos pamieta-przyznaje sie nie pisze bo czasu brak:)) i tyle sie dzieje
super ze macie spotkanko i chetnie bym sie z wami spotkala ale wyjezdzamy do polski:(((
mam nadzieje ze powtorka bedzie wkrotce i juz sie pisze!!!!!!!!!
pozdrawiam

reklama
bedzie nas troche,ale wciaz miejsca nie mamy.......moze spotkamy sie kolo nas na polnocy???

na Wood Green jest supcio playcenter Anetka wie o ktorym mowie,Jak myslicie?

A nie znacie jakiegos playcentre blizej centrum?np w okolicy holborn albo cos...Bo ja do wood green mam ok1.5h metrem:-:)baffled:szukam caly czas na necie czegos fajnego,ale jesli chcecie na wood green to spoko.ja tam chce sie z wami spotkac:-):tak:

Maxin ma racje na Woodgreen jest fajne playcentre, wlasnie pare dni temu bylismy tam z Patim. Wyszalal sie za wszystkie czasy, a najbardziej mu sie podobaly wspinaczki dla wiekszych dzieci i zjazd z nami po mega zjezdzalni :tak::-)
No ale rzeczywiscie dla nas jest bliziutko, a reszta jak uwaza???
Kolezanka powiedziala mi, ze w Seymour Place jest Jungle Play Area, tez wlasnie takie pileczki, wspinaczki i zjezdzalnie dla dzieci, ale ciezko mi powiedziec jak tam jest bo nigdy nie bylam w tym miejscu :no: Tu jest link z opiska i mapa gdzie to jest (w sumie samo centrum Londynu), a na stronie 7 znajdziecie info o Kids Jungle
http://www3.westminster.gov.uk/docstores/publications_store/siteinfoseymour.pdf
No i co myslicie???

Ja wolalabym to,ktore Anetki kolezanka polecala,ze wzgledu na dojazd....Jak sadzi reszta dziewczyn?Kurcze,nikt juz sie nie dopisuje?:-(
Tak wogole to my walczymy z chorobskiem wiec nie wiem jak to bedzie ze spotkankiem...Mam nadzieje,ze sie jakos wykurujemy.........

Jesli bedzie mial mi kto Patryka odebrac ze szkoly i nic nieoczekiwanego sie nie wydarzy to melduje sie z Lucy na spotkanku, a i tez jestem za wyprobowaniem nowego miejsca:-)

katarzyna_s--walczcie ,walczcie z tym chorobskiem bo milo by bylo was znowu zobaczyc:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.