reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hejo
dzieki za troske laski,jestescie mile.
Ja wciaz mam dylemat.Natalcia cala noc tak starsznie kaszlala.Dzis zrobie sok z cebuli moze lepiej pomoze niz,flegamina,no i uzywamy kropli do noska,pomagaja,ale wciaz karat ma.
Mamy dzis isc do pracy,ale niewiem czy to dobry pomysl,jeszcze dzis tak zimno i pada,niechce ja zaziebic.Wczoraj goraczki nie bylo ,ale dzis wrocila:-(
Mysle jednak jutro odpuscimy sobie spotkanie,niechce ja narazac i inne dzieci.
Ostatnio cos nie mam szczescia do spotkan

no nic mam nadzieje,ze niebawem zorganizujemy nastepne.

bawcie sie dobrze kochane:tak:

W nocy Lucy troche kaslala,w dzien jak narazie nic nie slychac niema kataru ani goraczki i mam nadzieje ze gorzej nie bedzie.Jak narazie trzymam sie planu i jutro wybieram na spotkanko,noc bedzie decydujaca:tak:i oby wszystko bylo oki.

maxim- szkoda ze cie nie bedzie,nastepnym razem juz ci nie darujemy:no:(hihi zartowalam) duzo zdrowka zycze:-)

mamuska-ty masz bliziutko na stratword,wiec jak juz wsiade w autobusu i zorietuje sie ze niema korka giganta to zadzwonie ,a wyruszam o 9:rofl2:,sprawdzalam ze jedzie sie 22minuty,wiec jak dotocze sie na 10 to i tak zdazymy na czas:-)(moze tak byc?)

katarzyna_s-tez mam nadzieje ze pogoda bedzie choc ciut mniej mokra niz dzisiaj hihi:laugh2::laugh2::laugh2:

Kobietki my jednak sie nie pojawimy. Po poludniu mamy nieoczekiwanego goscia z Menchesteru, takze musze porobic zakupy na obiadek i posprzatac conieco, zeby sie nie pozabijal na zabawkach ;-):-)
Bawcie sie dobrze, sprawdzcie to miejsce i napiszcie czy warto tam sie udac. No i mam nadzieje, ze szybciutko zorganizujemy nastepne spotkanko :tak:

Przepraszam ze nie dojachalam, ale LUCY w nocy znowu kaslala i wolalam nie ryzykowac.Mam nadzieje ze miejsce okaze sie super(i wkoncu nie tak daleko:-D/),zebysmy szybciutko mogly zorganizowac nastepne spotkanko.
Wybawcie sie i wygadajcie za mnie:-D:-D:-D i czekam na foteczki:tak:

widze,ze nie sama jestem;-)
juz myslalam,ze tylko ja mam pecha do ostatnich spotkani,
och te choroby
ZDROWKA DLA DZIECI
czekamy na relacjie i foteczki:-)

reklama
A wiec narazie krociutko,bo czas goni:baffled:ALE:
dzieki wieeeeeelkie za spotkanko dla MAMUSKII KAMY:tak::-):-):-):-)Bo w sumie tylko my w trojeczke dotarlysmy,niestety:-(Ale i tak super bylo sie spotkac i pogadac:tak::tak::tak:
Co do miejsca to NIE POLECAM!Malo miejsca,zero jakiejs kawiarenki i ogolnie malo zabawek i atrakcji:-(A foty pozniej wkleje jakos:blink:
DZIEKI WEIEEEEEEEEELKIE LASECZKI ZA SPOTKANKO!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.