reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
to po spotkaniu :-(, ach jak szybko minęło... Było super, no i malutki troszeczke skorzystał :-D. Te kolorowe piłeczki zrobiły na nim wrażenie :-). Później wkleje pare fotek, znaczy jutro bo teraz to troche rzeczy mam do zrobienia ...
Pozdrawiam

Dziekuje bardzo za spotkanko,super bylo was poznac i wasze slodkie dzieciaczki
teraz bede robila wszystko,zeby sie jakos zorganizowc na nasze nastepne spotkania:tak:
Jeszcze raz bardzo dziekuje:tak::tak::tak:

Ps.w wolnej chwili wkleje fotki:-) a teraz biegne na watek mikolajkowy zeby sie wpisac:-)

Czesc Dziewczyny
Dziekuje bardzo za milo spedzony dzien, bylo super i fajnie poznac mamy i dzieciaczki na zywo, czesciej takie spotkania, dzieciaki wybawione ze hej.
Wielka buzka ;-* dla wszystkich:-):-):-)

ja dopiero teraz diotarlam jescze zachaczylam o Oxfort St:-D

Jak zawsze bylo milo i dzieci super sie wybawily;-)Milo bylo poznac Katarzyne i piekna Weronisie:tak:;-)

dzieki za mile towarzystwo;-)
do nastepnego spotkania;-)

WKLEJAJCIE LASKI FOTKI:tak:

fotki miałam dokleić jutro , niestety nigdzie dzisiaj nie wychodze :-(. Mały po zabawach padł, mam chwile by tu zajrzeć :tak: .
Zaczynam co nieco wklejać :-D

Tutaj troszeczke pobłądziłyśmy :-D, A-Z poszła w ruch :-D

Załączniki

• 20071026_0205.jpg
    20071026_0205.jpg
    114,4 KB · Wyświetleń: 39
  • 20071026_0207.jpg
    20071026_0207.jpg
    118,3 KB · Wyświetleń: 43
Po ciężkich poszukawniach dotarłyśmy, super miejsce dla dzieciaczków

Załączniki

• 20071026_0222.jpg