reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dsc01076babyboomkj7.jpg

dsc01077babyboombg8.jpg

dsc01081babyboompi1.jpg

dsc01084babyboomty9.jpg

zdjecia sa przepiekne poprostu cudne minki usmiechniete , a forumowa parka zrobila na mnie takie wrazenie :-Dhehehe smieszne te dzieciaczki ...ooo Natalcia widze chyba bardzo polubila sowjego kolege bo az chce mu dawac busiaczki ,,,,:-D:-Dpieknie pieknie super zdjecia .:-) szkoda ze ja nie moge sie z wami spotkacc...a mam tak dalekooo:-:)-:)-(ale jak zrobie prawo jazdy to moze kiedys doajeddde:rofl2:

Dziewczyny zdjecia sa czaderskie poprostu!:-)
widac ze wszyscy swietnie sie bwaili:tak:
dzieciaczki slodziasne a wy poprostu sliczne!
Podobaja mi sie bardzo takie miejsca dla dzieci swietnie dziewczyny spedzacie razem czas.
Jeszcze nie wiem z nowych kto jest kto ale z czasem sie polapie.
Ogladam po pare razy zdjecia i az mam lezki w oczach ja tez sie chce z wami zobaczyc UWAGA UWAGA jade do Londka:-p:-p

o widze ze mala modelka mi sie dwa razy wkleila:-D
mam nadzieje ze mnie nie zabijecie mnie za ilosc fotek:no:

mamuski ktore robily zdjecia prosze o przeslanie mi ich na meila dorcia-dorcia7@wp.pl

maxin-na niektorych zdjeciach rzeczywiscie kolory przesadzone:sorry:

mam milion fotek,ale niestety pozniej zmienilam rozdzielczosc w aparacie na wieksza i teraz sa za duze i nie moge ich umiescic:-:)zawstydzona/y:
powysylam Wam na maile,prosze tez o fotosa na mail: kasia.stroinska@vp.pl

Załączniki

• IMG_1359.JPG
    IMG_1359.JPG
    759,3 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_1368.JPG
    IMG_1368.JPG
    684,5 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_1371.JPG
    IMG_1371.JPG
    650,7 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_1380.JPG
    IMG_1380.JPG
    698,1 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_1366.JPG
    IMG_1366.JPG
    659,9 KB · Wyświetleń: 34
reklama
hej dziewczynki super fotki szkoda ze nie moglo nas byc widac ze bylo fantastycznie
moze namowie meza na wypadzik jutro powiedzice prosze jak dlugo szlyscie od metra holland park i jakie koszty za wstep

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.