- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
D
dorcia
Gość
zdjecia sa przepiekne poprostu cudne minki usmiechniete , a forumowa parka zrobila na mnie takie wrazenie hehehe smieszne te dzieciaczki ...ooo Natalcia widze chyba bardzo polubila sowjego kolege bo az chce mu dawac busiaczki ,,,,pieknie pieknie super zdjecia .:-) szkoda ze ja nie moge sie z wami spotkacc...a mam tak dalekooo:---(ale jak zrobie prawo jazdy to moze kiedys doajeddde
D
dorcia
Gość
Dziewczyny zdjecia sa czaderskie poprostu!:-)
widac ze wszyscy swietnie sie bwaili
dzieciaczki slodziasne a wy poprostu sliczne!
Podobaja mi sie bardzo takie miejsca dla dzieci swietnie dziewczyny spedzacie razem czas.
Jeszcze nie wiem z nowych kto jest kto ale z czasem sie polapie.
Ogladam po pare razy zdjecia i az mam lezki w oczach ja tez sie chce z wami zobaczyc UWAGA UWAGA jade do Londka
widac ze wszyscy swietnie sie bwaili
dzieciaczki slodziasne a wy poprostu sliczne!
Podobaja mi sie bardzo takie miejsca dla dzieci swietnie dziewczyny spedzacie razem czas.
Jeszcze nie wiem z nowych kto jest kto ale z czasem sie polapie.
Ogladam po pare razy zdjecia i az mam lezki w oczach ja tez sie chce z wami zobaczyc UWAGA UWAGA jade do Londka
D
dorcia
Gość
D
dorcia
Gość
o widze ze mala modelka mi sie dwa razy wkleila
mam nadzieje ze mnie nie zabijecie mnie za ilosc fotek
mamuski ktore robily zdjecia prosze o przeslanie mi ich na meila dorcia-dorcia7@wp.pl
maxin-na niektorych zdjeciach rzeczywiscie kolory przesadzone
mam nadzieje ze mnie nie zabijecie mnie za ilosc fotek
mamuski ktore robily zdjecia prosze o przeslanie mi ich na meila dorcia-dorcia7@wp.pl
maxin-na niektorych zdjeciach rzeczywiscie kolory przesadzone
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
mam milion fotek,ale niestety pozniej zmienilam rozdzielczosc w aparacie na wieksza i teraz sa za duze i nie moge ich umiescic:-zawstydzona/y:
powysylam Wam na maile,prosze tez o fotosa na mail: kasia.stroinska@vp.pl
powysylam Wam na maile,prosze tez o fotosa na mail: kasia.stroinska@vp.pl
Załączniki
reklama
K
kasiula matula
Gość
hej dziewczynki super fotki szkoda ze nie moglo nas byc widac ze bylo fantastycznie
moze namowie meza na wypadzik jutro powiedzice prosze jak dlugo szlyscie od metra holland park i jakie koszty za wstep
moze namowie meza na wypadzik jutro powiedzice prosze jak dlugo szlyscie od metra holland park i jakie koszty za wstep
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: