reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kurcze to niedaleko mnie i tez na centralce mi pasuje i mam chetke tylko ze Zuza bo to piatek to bedzie na pewno :baffled: kurcze wiecie co zapytam jutro rodzicow Zuzi czy moze nie isc do przedszkola w piątek i moze dołacze do maxin i katarzyny na holland park z zuzią i emilką moze dam sobie z nimi jakos rade

reklama
Maxim78,katarzyna_s-Mnie takze pasuje ta stacja,wiec spotkamy sie o 10:45:tak:
Mamuska79-Ja takze bede jechac przez Stratford:-D,wiec jezeli chcesz mozemy sie tam umowic jezeli ci pasuje:tak:.

dziewczyny,juz sie nie moge doczekac!!!mam nadzieje ze wyzdrowieje juz calkiem do tego piatku!!!!
specjalnie kupilismy wozek sportowke zebym mogla latwiej sie przetransportowac po schodach w metrze:tak::tak::tak:a i na zakupy latwiej nim jechac:tak:

swietnie jestesmy umowione;-)

Maja to adres i mapka
136 Bramley Road, London W10 6TJ
Just under the Westway Flyover

directions2.jpg

dzieki maxin za adres super a o ktorej sie spotykamy na miejscu ? bo ja pojade prosto do playcenter chyba ze zmienie zdanie to tez bede czekac o 10.45 na holland park:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.