reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maxin+Natalinka
*Anetka* + Pati
Justyna170979 + Alex
kasiula matula + Emi
i my sie zapiszemy bardzo chcialabym zobaczyc ten lokal :tak:

reklama
dzieki kochane jestescie pzrynajmniej oba mojke baczki sie pobawia wiec na pewno sie piszemy, jeszcze raz dzieki:tak::tak::tak::-)

maxin+Natalinka
*Anetka* + Pati
Justyna170979 + Alex
kasiula matula + Emi
anulka99+Łukasz+Oleńka

ja tez mysle ze warto zarezerowowac stolik zebysmy nie przejechaly sie na darmo i nie stresowaly na miejscu :tak:

M@dziolek fajne to miejsce tylko, ze znalazlam na stronce, ze akurat 26 pazdz. jest tam oraganizowane Halloween Party, w sumie od 5pm ale nie wiadomo czy wczesniej jest otwarte bo pewnie musza wszystko przygotowac???
Hmmm... a kto mieszka ewentualnie kolo Blue Kangaroo i moglby zarezerwowac stoliki, albo dowiedziec czy maja tez w tedy party??? bo mi tez sie ich stronka nie chce otworzyc :no:

Hej kobietki KATARZYNA_S napisala:
"dziewczeta moje kochane....mam przykra wiadomosc:wlasnie probowalam sie dostac na stronke dotyczaca thebluekangaroo i wyczytalam,ze lokal zostal zamkniety.jakby co podaje linka gdzie to mozna przeczytac: Blue Kangaroo London - Restaurant Review and Information , wiec chyba pozostaje szukac innego lokum:sorry::sorry::sorry:
a tatusiow zabieracie zeby za dzieciaczkami biegali,czy maja laby w domu miec?"

eddiecatz też odpada więc trzeba szukac dalej albo przełożyć na inny tydzień.

moje drogie,a moze by tak pomyslec o WACKY WAREHOUSE? w kazdym miejscu prawie jest,milion zabawek dla dzieciakow na rozny wiek,stoliki do kawki i wogole i zawsze polaczone jest z restauracja wiec moze cos takiego znalesc?to tylko propozycja oczywiscie....podaje linka ktorego mezulek wyczarowal dla nas: Wacky Warehouse - home i wystarczy ze sie wpisze kod gdzie ma byc spotkanko....i co Wy na to?polecam:tam jest swietnie!

reklama
JA jestem za jak najbardziej. Byleby bylo sucho, cieplo i zeby nas jak najwiecej dopisało.

Co do mezulka, jakby spotkanko było w piatek to ja mam dylemat, moj M ma teraz tylko piatek wolny a ja bardzo bym sie chciala z wami spotkac no ale z drugiej strony chcialabym ten dzien spedzic z nim, takze jakby ktoras brala mezulka ze soba to dajcie znac, zeby sie chlopy za bardzo nie nudzily :-D:tak:.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.