- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
laski,albo wybierzmy sie do Natural History Museum co wy na to,kiedys planowalysmy?????
dzieci zobacza zwierzatka,my spokojnie bedziemy mogly pogadac,pospacerowac,jak myslicie???
dzieci zobacza zwierzatka,my spokojnie bedziemy mogly pogadac,pospacerowac,jak myslicie???
A
anulka99
Gość
wiesz co bylam z dzieciakami na wakacjach w tym muzuem i tak za bardzo nie da sie chodzic z dziecmi i zeby pogadac, jest ciezko a tym bardziej ze to maluchy wiec moim zdaniem musimy znalesc jakis club czy miejsce dla zabaw:-)
A
anulka99
Gość
a moze byc ten club cos podobnego do blue kangaroo Bramley's Big Adventure Home
K
kasiula matula
Gość
ja tez jestem ZA nawet blisko nas chyba pierwszy raz nie bede musiala jechac na druga strone mapki A-Z hehe
może wie ktoras z was jakim autobusem dojechac ze stacji Latimer Road albo Ladbroke Grove bo to najblizsze stacje mera
może wie ktoras z was jakim autobusem dojechac ze stacji Latimer Road albo Ladbroke Grove bo to najblizsze stacje mera
M
maja33
Gość
ja tez sie pisze a kiedy mamy sie spotkac
A
anulka99
Gość
kasiula matula masz autobusy 295 ze jedzie az do tego miejsca albo 70 w poblizu a z stacji Latimer Road Tube masz ok.5 min na piechote:-)
"Tube :
5 minutes walk from Latimer Road Tube.
Bus :
No. 295 Bus stops right outside, No. 70 nearby"
maja33 spotkanie mialobyc na nastepny tydzien czyli po 22.10 tylko ktory dzien aby wiekszosci pasowalo
"Tube :
5 minutes walk from Latimer Road Tube.
Bus :
No. 295 Bus stops right outside, No. 70 nearby"
maja33 spotkanie mialobyc na nastepny tydzien czyli po 22.10 tylko ktory dzien aby wiekszosci pasowalo
Mamuśka79
Fanka BB :)
Witam,
ja się pisze na to :-), dopiszcie:
Aneta i Krystianek
ja się pisze na to :-), dopiszcie:
Aneta i Krystianek
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: