reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam wszystkie mamusie
mam pytanie czy do tej fajnej grupy można dołączyć??
jestem mamą 10m synka i chętnie bym pogawędziła sobie z innymi mamami od czasu do czasu, jeżeli można???
pozdrawiam

Witam wszystkie mamusie
mam pytanie czy do tej fajnej grupy można dołączyć??
jestem mamą 10m synka i chętnie bym pogawędziła sobie z innymi mamami od czasu do czasu, jeżeli można???
pozdrawiam

Jasne, że możan! Będzie nam bardzo miło :tak:... Opowiesz nam coś więcej o sobie? W którym miejscu mieszkasz, od kiedy jesteś w Irlnadii, czy Ci się tu dobrze mieszka i takie tam ;-)... Bo ja np. mieszkamy tu niecałe 3 lata, mam córeczkę i czekamy na drugą dzidzię i mieszkam w Centrum :sorry2:

hej odi,pewnie że można pogawędzić.im częściej tym lepiej:tak: lubimy jak zjawia się ktoś nowy bo wtedy zawsze zaczyna się coś dziać:-p nie ma to jak odświeżyć i rozruszać wątek;-)

no to się cieszę :-)
fajnie sobie pogawędzić z innymi mamami, zawsze jakieś nowe opinie i informacje.
jestem tutaj 3,5r mieszkamy w castletroy. synek jest naszym pierworodnym , jeszcze nie ma konkretnych planów ale na pewno nie zostanie sam;-)

hej odi,pewnie że można pogawędzić.im częściej tym lepiej:tak: lubimy jak zjawia się ktoś nowy bo wtedy zawsze zaczyna się coś dziać:-p nie ma to jak odświeżyć i rozruszać wątek;-)

Święte słowa Drozdusiu :tak:

Odi, a jak Ci się mieszka tutaj???

Matko kochana, oszaleję zaraz, moje dziecko ma dziś wypadkowy dzień, ciągle się gdzie uderza, upada i buczy mi non stop :baffled:

"czy Ci się tu dobrze mieszka" pewnie jak reszta uważam ze lekka przesada z tym deszczem czasami, ale za to nadrabiają krajobrazy, ogolnie jest fajnie chociaz przyznam ze troche mi zeszlo przyzwyczajanie sie do nowego otoczenia. teraz juz jest lepiej zwlaszcza ze moj maluch zajmuje wiekszosc czasu, siedzimy w domku, spacerujemy itp.(jak nie leje :))

reklama
Do góry