reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hej babeczki:-D:-Dja padam na pysk dzisiaj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mala jakis katar zalapala i sie tak biedna meczyla cala noc a ja razem z nia:no::no::no: co zjadla to wymiotowala zaraz bo jej te gile do gardla leca i od rana mam powtorke z rozrywki:no::no::no::no::no: nie pomaga ani grucha,ani frida ani sol morska nic:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: juz nie wiem co z nia zrobic.i przez to co chwile z cycem siedze bo troche popije i juz zmeczona przez tego nosa:no::no::no: kurde nie mam czasu na nic dzisiaj:szok::szok::szok::szok:
drozdusia dopiero dzisiaj doczytalam,ja tam siedze w domu w czwartek wiec kawa jak najbardziej,ale kurde nie wiem co z tym katarem malej??? a nie chce zeby łobuzica i powstaniec cos od malej załapali:no::no::no::no:;-);-);-);-)

alex ja wczoraj mialam wojne domowa i oczywiscie ja jestem tez winna wiec sie laseczka nie przejmuj to chyba na wiosne tak naszym panom odbija:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tez cisza nastala,heh oszaleje kiedys:-:)-:)-:)-:)-(

odi witamy na naszym watku:tak::tak::tak:tak jak drozdusia napisala ,fajnie ze jestes bo my lubimy poznawac nowe mamki,zawsze cos nowego wprowadzaja na watek:-D:-D:-D:-D:-D

cos jeszcze mialam napisac i nie wiem:confused::confused::confused:
jak mi sie przypomni to dopisze:sorry2:

Ostatnia edycja:
Siemka Mamki:)

Wpadlam zobaczyc co u Was slychac:)
no i Aga irlandia i ja jestem na zawolanie:)

Gastone bardzo Ci wspolczuje chorobska:( mam nadzieje ze Cie szybko opusci Ty biedaczko dosyc ze dwoje dzieciaczkow w brzuszku nosisz to jeszcze Cie takie przygody trafiaja :(

Krycha moja dzidzia urodzila sie 3700 i tez mi bylo ciezko juz tak od 16 tygodnia po 25 to takie mialam bule w pachwinach ze ledwo co sie ruszalam jakos przezylam wiec i Ty przetrwasz:) juz niedlugo:)

Nie wiem co jeszcze mialam pisac, wkazdym badz razie zycze udanego jutrzejszego grilowania:) i trzymam kciuki za pogode dla Was:)
aha Witam Nowa Mamusie:)

A u nas Sophiejka coraz lepiej udoskonala technike chodzenia, teraz juz nie trzeba jej wolac sama sie puszcza gluptasek i idzie czego jeszcze tak perfekcyjnie nie umie nozka jeszcze sie pomsknie i bec bidaczka poobija sie za wszystkie czasy.... pozatym tez jakies katarzysko sie znow do nas przyplatalo , a mnie i Kierana od rana gardla bola masakra!! aha i wczoraj bylismy na kursie przedmalzenskim:) dzisiaj jeszcze idziemy ostatni raz:)

Zycze milego dzionka i uciekam:)

finegans to pub:)

mozemy sie spotkac tez pod poczta:):):)chyba wiesz,gdzie jest poczta??????

Gosiulka milo ,zes zajrzala:)
swpja droga chyba czesciej zaczne wszystkich wolac.bo sie jakos sluchaja heheheh

Ostatnia edycja:
co do wojen domowych-ja moge sie podpisac:wściekła/y:osiwieje ze szczescia chyba.Gadasz,gadasz,gadasz..a tu d...Jak grochem o sciane:-(
i ja witam nowa mamke!

widze ze chyba kazda miała wczoraj spięcie ze starym :( mój to rano zamiast zadzwonic to smsy wysyłał :)

to chyba w powietrzu krazy:(( moze to nowa odniana wirusa?? :) moj ze mna nie gada,ale jak cos chce powiedziec lub zapytac ,to.... pyta naszej corci ( ktora ma 4 mieisace) tak zebym ja slyszala i mogla odpowiedziec ;)))) mowie wam zwariowac mozna :((

reklama
to chyba w powietrzu krazy:(( moze to nowa odniana wirusa?? :) moj ze mna nie gada,ale jak cos chce powiedziec lub zapytac ,to.... pyta naszej corci ( ktora ma 4 mieisace) tak zebym ja slyszala i mogla odpowiedziec ;)))) mowie wam zwariowac mozna :((
mój tez tak robi:-D:-Dale on gada do Damiana albo Oliwki:-D:-D i sie cieszy ale ja jeszcze nigdy pierszwa ręki nie wyciagnęłam,zawsze on bo zawsze jego wina:tak: i zawsze robi to w ten sposob ze próbuje mnie rozśmieszyc(gada jakies głupoty) az w końcu sie roześmieje:-)
a ztym wirusem to całkiem możliwe :/

Do góry