reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam sie :):) i zmykam trze chalupe ogarnac
Aga napisz mi jeszcze raz co tam Tobie zlego dalam?? Ty to masz szczescie hihihihi a ja to zakrecona na maksa jesteM:zawstydzona/y:
Camomile mam avonki dla Ciebie :tak: a z tmi zdolnosciami to teraz na rynku ladniejsze rzeczy mozna kupic:sorry2:

reklama
Czesc dziewczynki udalo mi sie tylko na chwilke do was wpasc
Bozenka, Camomile dzieki za trzymanie kciukow bo pogoda zapowiada sie sliczna i imprezka bedzie udana pewnie zajrze do was dopiero jutro wiec milego dziaka zycze wrzuce wam jakies foteczki jak juz bedzie po

aine a jak twoje towarzystwo w wielkim mieście? fajne dziewuszki poznałaś?

A dzięki, bardzo fajne:-) :-) I już niech mi nikt nie mówi nic złego o Polakach w Irlandii:-D Odlkąd tu jestem, samych świetnych ludzi poznaję:-) I widzę dziewczynki, że i u Was życie towarzyskie kwitnie, super!:-)

U nas dziś piękna pogoda, więc tatuś wziął małą do oceanarium, a ja mam dzień dla siebie:-p Siedzę w domu i nic nie robię, a co!:-D

Muszę wam powiedzieć laski, że jestem w szoku,kiedy patrzę na fotki Waszych pociech-rany, jak te dzieci rosną!! I jak ten czas szybko leci, ech....

Miłego dnia wszystkim mamusiom:-)

JUSTYS mam 2 odywki do wlosoe repaire niebieskie a powinnam miec do tego szampon:):):):)

AINE ty to masz dobrze:)

a mnie ciagle glowa boli.....pewnie z niedospania wrrrrrr......
ide dalej......kurcze.....pranie czeka na rozwieszenie.....i sterta do prasowania.....ale mi sie nie chce....chyba daruje sobie te prasowanie.....moze pozniej to zrobie jak bede miec wene....albo jutro..... moze jakies krasnoludki za mnie zrobia??????????????????
ech....i w co ja wierze.....

chyba daruje sobie te prasowanie.....moze pozniej to zrobie jak bede miec wene....albo jutro..... moze jakies krasnoludki za mnie zrobia??????????????????
ech....i w co ja wierze.....

Aga, weź no kobieto zapędź do roboty tego dużego krasnoludka z tą bujną jasną czupryną,co to się u Ciebie przed TV zadomowił i browara popija, hihihi.;-)

hejka.
Justyś wielkie dzięki. Tak właśnie o nich myślałam:-)Odbiorę w czwartek u Marty. Możesz napisać mi na priva ile mam kasy szykować:-)
A ja qrcze marzę o jakimś odpoczynku. Dzisiaj prwie cały dzień spędziliśmy na dworku i mam nadzieję że Igorek prześpi spokojnie nockę.

Drozdusia i Ms. Marple zrobiłyście zapasy żywieniowe na cały tydzień czy się nie dopchałyście do żarełka?????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Marta tak mi sie kojarzy że kupowałaś Mateuszkowi butelki Dr.Browna.....Sprawdzaja się czy to kolejny pic????

sprawdzam co tu sie dzieje....
zamiast cokolwiek zrobic poszlam spac z tego bolu glowy.....no ale przynajmniej przeszlo:)

AINE no masz racje....trzeba tego krasnoluda zagonic do roboty hahahhah.....
ide wieszac te pranie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Aga my tez zapuszczeni bylismy ale dzisiaj zostali chlopaki zagonieni do roboty i w 3 wszystko szybko poszlo a ty w domu masz 4 krasnoludkow ktorzy Ci pomoc powinni.... trza im do d....ki nakopac ;-)

No Ms Marple i drozdusia chyba przejedzone po tym pikniku bo nie maja sily do kompa podejsc i zdac relacje:-p

Do góry