reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam. Coś sloneczko wychodzi:tak: Może jednak Drozdusia nie zabrała nam całego;-);-)

U mnie standardowo z problemami. Znów nam się wizyta w szpitalu kłania ale nie widzę sensu iść do tych konowałów!!!Przetrzymają nas 4 godz po czym stwierdzą że wszystko jest ok a ja wiem że nie jest:-( A do Dublina jechać po to żeby Pączusiowi nóżkę obejrzeli jak już jest po ptokach??:baffled: Normalnie załamka:-(

Przepraszam dziewczyny za ten smutny nastrój ale normalnie brak mi słów na tutejszą służbę zdrowia!! A dokładnie na specjalistów od spraw dziecięcych.

Drozdusia a Ty o której masz wylot? A może już z góry nam machasz a tu nic przez chmury nie widać.:baffled:

Olivca no przyznam ,że niedziela zapowiada Ci się ciekawie. Badminton...hmmm Super sprawa.

No nic. Do później

to ten krwiaczek nic nie blednie Igorkowi?a powiększył się?wylot mamy o 15.40 a między 11 a 12 musimy wyjechać.zaraz muszę T zwalić z wyrka bo odsypia nockę. może wybierz się jutro do medipolu?wiem że nie mają rewelacyjnej opinii ale to zawsze polski lekarz.pogadać możesz.ciekawe co by ci powiedział

Aguś Laura ma identyczną pościel:-) widzę że już naprawdę jesteś gotowa.tylko dzidziusia w łóżeczku brakuje

reklama
może będzie i chłopiec.przecież nadzieja umiera ostatnia:-) żegnam się już bo pora się zbierać.jak będzie tam necik to będę pisała.a jak nie to będę miała sporo do poczytania po powrocie.trzymajcie się cieplutko mamusie a ciężarówki na wylocie-dbajcie o wasze brzuszki i uważajcie na siebie.buziaki

hej dziewczyny :-)
Aga lozeczko super....
Drozdusia spokojnego lotu i pomachaj nam z samolotu.... jak ja Ci zazdroszcze tego wypadu:tak:
a my dzisiaj 1 rocznice slubu mamy... ja nie wiem kiedy to zlecialo
a i jeszcze @dostalam i mnie brzuch boli strasznie

no to justys gratuluje 1 rocznicy:):):) u nas niedlugo 16 bedzie !!!!:):):):)

a co do @....coz....zycie....ksiazkowo po 6 tygodniach:)...

a ja dzis jakos dziwnie sie czuje...zmierzylam cukier i oczywiscie za wysoki ech.....chyba jak bede u gp to powiem ze ten cukier tak mi skacze.....choc wlasciwie nie wiedzialabym o tym.....wrrrr

Ostatnia edycja:
:tak:Olivca dzięki za chęci ale tak naprawde to ja potrzebowałabym dobrego dziecięcego hematologa bo tacy są ale w Dublinie:-( Problem jest też taki że taki lekarz może być potrzebny w każdej chwili a ci w szpitalu jakoś nie mają o takich rzeczach zbyt wielkiego pojęcia. :baffled: Ehhhh. Ale w sumie jak masz do tych lekarzy kontakt to poproszę bo nigdy nie wiadomo kiedy się przyda:-)

Justysia ja też jestem z @ po raz pierwszy od porodu:tak: Dziwnie tak po tylu miesiącach:-D Gratuluję rocznicy również. Oby Wam się zawsze super ukadało.

Aga mamy taką samą kolderkę:-) I może lepiej że wiesz o tym cukrze, bo można chyba coś z tym zrobić???

Ostatnia edycja:
Hej mamuski,pamietacie mnie jeszcze?:)zaraz postaram sie poczytac,co tam u was,chociaz to strasznie upierdliwe zajecie,bo korzystam z necika tylko w komorce i strasznie sie oczy mecza.u nas spoksik,upaly juz na szczescie mijaja,uff!wypoczywamy i byczymy sie calymi dniami,bo mala jest rozrywana przez babcie,hihi.ja w koncu mam czas na swoje hobby,nakupilam materialow i ucze sie photoshopa i profesjonalnej fotografii:)no i tęskno mi za wami i za Irlandią:)Zajrzę jeszcze na wątek gastone,bo widzialam,ze zalozyla nowy.buziaczki dla was i dla maluszkow!!

Aine no jasne że pamiętamy:)
Agus posciel przesliczna i jaka ladniutka maja na niej:) My tez mamy zolta, w sumie polowa kocykow i poscieli jest zolciotka a polowa zielona bo jakos mam awersje do tego rozowego, moszna oczoplasu dostac czasem jak sie widzi caly pokoj tylko w rozowych odcieniach:) A moze i faktycznie taka opcja otwarta bo co jesli bedzie chlopiec:-D

dzien doberek :)

a my wczoraj zesmy pogrillowali:) mieska pojadlam ze hoho....
a dzis nie wiem jeszcze co:):):)brak mi pomyslow:)wszystko poprasowalam wczoraj ,popralam.....a i lozeczko juz dla Majki przygotowane:):):):):)posciel wyprana i wyprasowana i juz poscielone hehehe......torby stoja spakowane .....tylko rodzic pozostalo heheh
Hej laseczki jutro wam poopowiadam jak się bawiłam ;-)bo jak narazie troche robotki w domciu i wyspać się musiałam ale już ok:tak::-D Agula ja dopiero teraz zajażyłam że u Ciebie Majeczka jednak będzie:-)ale nic straconego 5 będzie na bank Majek;-)przynajmniej tak było w przypadku mojej mamy piąty wypragniony synek:-D;-):tak: a Andrzejowi powiedz że się postara:tak:ł bo to sztuka zrobić dziure w dziurze hihihi:-D A która jutro będzie w centrum bo ja jade jakąś wyprawke sobie kupić do szpitala no i dzidzie skompletować bo troche braków mam i miło by było kawcie z którąś wypić na mieście:-D:-) a łóżeczko super Agusiu:)) Drozdusia miłego wypoczynku:) Justysiu jak już pierwsza rocznica za wami to teraz patrzeć jak będzie 10 hahahCałuski dla was:))

reklama
aga ja też mam żółtą pościel :-D:-D:-D,
widziałam, że będzie chłopak a na porodówkę i ta wzięłam tylko białe i żółte śpioszki:-D:-D

olivco a gdzie twoje fotki pokoiku?

martuana
kompletuj dziewczyno bo mało czasu ci zostało:tak:, ja wykupiłam cały name it kiedy ciebie nie było-- bo wszystko 50% taniej było:tak::-D:-D

justysia gratulacje na rocznicę:-D:-D

aine wypoczywaj dziewczyno, a jaka tam masz pogodę? i jak ci idzie z paintshopem? wciągasz się? my dokupilismy na wakacje filtr polaryzacyjny i mam nadzieję, na fajniejsze fotki:-D:-D ale zobaczymy efekty pózniej:nerd: pozdrowiłaś ode mnie wrocek?:-D:-D

Do góry