reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

mój Bąbel też ma katar i kaszel więc ja wpadnę na chwilę, żeby dzieci nie zarażać, dzisiaj kupiłam syropki na kaszel, niestety inhalować się nie chciał:nerd:

krycha to ja cię zgarnę około 11:30 jeszcze jutro napiszę

natinke mogę i ciebie zgarnąć po drodze tylko daj znać rano to się zgadamy

dobranoc babki

reklama
dziewczynki nie wiem czemu ale jakos dziwnie zaczynam sie na tym naszym forum czuc!!!jakbym juz od Was zabardzo odstawala!!!no ale coz 2 miesiace rozlaki z netem swoje daja!!!
no nic mam nadzieje ze powroce w Wasze laski!!!

dziewczynki nie wiem czemu ale jakos dziwnie zaczynam sie na tym naszym forum czuc!!!jakbym juz od Was zabardzo odstawala!!!no ale coz 2 miesiace rozlaki z netem swoje daja!!!
Spoko Megan....a co ja mam powiedziec....:-( ty to chociaz jakies spotkanko zaliczylas a my tu w Ennis samiuskie jestesmy :-) i tez czasem ciezko w jakis temat sie wdrazyc...po urlopie odrobiny niech no tylko Gastone jakas wielka chalupe wynajmie :-D:-D:-D

Beatko masz racje,ale sama wiesz,ze wczesniej jakos tak duzo mnie bylo a teraz nie moge sie wbic z tematem!!
a wlasnie szukam dobrego ortopedy bo Caroline ma problem z bioderkiem!!!wiem ze chyba Sylwia tez miala problem z corcia ale nie jestem pewna!!!

cześć, pewnie juz spicie wszystkie:-) ja w sumie calkiem niedawno wrocilam od fryzjera i jestem baaardzo zadowolona! chyba pierwszy raz w zyciu mam taki kolor, jak chcialam-naturalny blond bez żółtych odcieni:) zna się gościu na rzeczy, widać , że to bardziej artysta niż fryzjer. A jego żonka mi zaimponowała-zajmuje się profesjonalnie fotografią(moja nieodwzajemniona miłość:) może kiedyś...;) ).Robi przecudowne fotki!!! piękne akty kobiece, twarze starszych ludzi...na jej wystawach tłumy!!Dużo rozmawiałyśmy i ona mnie pozytywnie nastawiła i zachęciła, żebym w końcu zaczęła realizować swoje marzenie-no cóż, trza kupić jakiego Nikona czy innego Canona i zacząć się wprawiać;-) Do photoshopa już zrobiłam podchody;-)

Idę pod prychol i siadam pograć na kompie:-D dobrej nocki mamusie kochane!

aaa, megan, dopiero doczytalam-a co wlasciwie nie tak z tymi bioderkami? biedne maleństwo, mam nadzieję, ze to nic poważnego...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!! Ja już na nogach, znowu... Dobrze, że jutro sobota to odeśpimy ha!!!!

Megan234, załatw w końcu na stałe podłączenie do sieci i przestań marudzić!!!! :-p

Natinke18, szkoda, oj, szkoda... Tylko się jeszcze nie rozsypuj przed kolejnym spotkaniem, co :confused:;-)

Aine, co to za pytanie, oczywiście, że się stęskniłam :-D:-D:-D!!! Kurczaki, widzę, że Ty nawet wizytę u fryzjera podpasowałas do nowego trybu funkcjonowania hahahahahahahaha... ;-)

Beakta, spakowana do wujazdu?

Gastone i jak tym razem poszło z domkiem? Znalazłaś nowy bezpieczny kąt czy badal lipa???

Ms.Marple, oki! Będziemy z Pyzunią czekać :tak:

Dziewczynki, jednym z dań dnia dzisiejszego będzie sałatka ala grecka, mam nadzieję, że posmakuje :-D , do zobaczenia się i wszystkim życzę udanego dnia :sorry2:

hejka

dziewczyny milej zabawy u Gosi zycze:)
kurcze a mnie od kilku dni na wieczor lapia skurcze no.....niby duzo nie chodze ale i tak mnie krok caly juz non stop boli.....jak na razie paracetamol skutkuje na tyle ze sie skurcze wyciszaja.....chyba mojemu dziecku nie jest wygodnie podczas chodzenia:)ale jak tu nie lazic?????
A ma dzis wolne ,dziewczyny koncza szybciej wiec zaliczymy zakupy za dnia:) bo popoludniami juz mi chodzenie nie bardzo wychodzi hehehehhe.....no ale jeszcze 4 tygodnie i moge rodzic.....oby szybko mi zlecialo:)

dzień doberek
pogoda butelkowa:nerd: w sumie to nam pasuje:-D:-D:-D

aine zazdroszczę fryzu, a ja czekam na wyjazd i dopiero na miejscu pójdę do fryzjera:blink:

wysłałam sms do martuany chyba przedwczoraj ale cisza..... chyba nieźle rządzi:-D:-D:-D

aga ty się wywal do góry kołami żeby doczekać jeszcze to minimum

krycha zabierz fotelik dam planuję wyjechać ok 11:15 dam ci cynka jak będę wyjeżdżać, możesz zabrać też wózek, jeśli chcesz posiedzieć dłużej bo ja będę krótko --Bąbel smarka się i kaszle:nerd: i nie chcę zarażać dzieci

reklama
dzień doberek.mi mała już o 5 zrobiła pobudkę:szok: i miałam z tego powodu niesamowite nerwy:angry: ach tam,chyba nie mam już cierpliwości.
krycha- sałatka na pewno będzie deliszys:-D ja już nie odważę się robić na wyjścia mojej krabowej;-) tak na wszelki wypadek

Do góry