reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
aine my mamy kojeckupilismy 2 lata temu jak moja chrzesniaczka przylatywala do nas zeby mial gdzie spac no i mial nam sie przydac ale niestety musielismy troche poczekac a teraz bedzie jak znalazl tylko nie wiem do czego bo lozeczko bedzie stalo u nas w sypialni na dole no ale moze pozniej sie przydanapewno sie nie zmarnuje
aga_irlandia
noooooo bo co ja bede z tym robic??????
lozeczko mam zamiar tak pod koniec lica juz skrecic i przygotowacczekam na usg coby wiedziec pod jaki kolor kupic posciel do lozeczka hahahahah mam nadzieje ze to jednak bedzie cos z niebieskim zwiazaneno ewentualnie jakas kolorowa moze byc to bedzie uniwersalna
aaaa i patrzalam dzis na pieluchy w tesco te ichniejsze tanie sa i tak se mysle coby na poczatek jak tak czesto sie zmienia takich nie kupicbo troche szkoda kasy tak wywalac
lozeczko mam zamiar tak pod koniec lica juz skrecic i przygotowacczekam na usg coby wiedziec pod jaki kolor kupic posciel do lozeczka hahahahah mam nadzieje ze to jednak bedzie cos z niebieskim zwiazaneno ewentualnie jakas kolorowa moze byc to bedzie uniwersalna
aaaa i patrzalam dzis na pieluchy w tesco te ichniejsze tanie sa i tak se mysle coby na poczatek jak tak czesto sie zmienia takich nie kupicbo troche szkoda kasy tak wywalac
No super ale zobaczymy co to będzie w następnych dniach...Mam nadzieję, że szybko się przystosuje
Aga skąd Ty masz tyle energii???Ja Cię podziwiam Ja posprzątałam tylko jedno pomieszczenie i już mi się nie chce a Ty jeszcze na zakupy chcesz jechaćAż mi wstyd, że taki leń jestem
Aga skąd Ty masz tyle energii???Ja Cię podziwiam Ja posprzątałam tylko jedno pomieszczenie i już mi się nie chce a Ty jeszcze na zakupy chcesz jechaćAż mi wstyd, że taki leń jestem
aga_irlandia
kasia ja juz z crescentu wrocilamtak tylko polazilam kupilam co nieco a teraz siedze i odpoczywam
ze mna ten problem jest ze ja wlasnie ciagle w ruchu jestem i jak bylam w szpitalu to dla mnie katastrofa.....no ale 2 tygodnie jakos po tym przezylam a teraz to juz wlasciwie na takich samych obrotach jestem jak bylam wczesniej.....troche ciezko mi duzo chodzic bo krocze boli bo to dzieciatko nisko jest no ale niedlugo usg zobaczymy co tam ciekawego powiedza
wlasciwie to juz z gorki oby do konca lipca i moge rodzic
ze mna ten problem jest ze ja wlasnie ciagle w ruchu jestem i jak bylam w szpitalu to dla mnie katastrofa.....no ale 2 tygodnie jakos po tym przezylam a teraz to juz wlasciwie na takich samych obrotach jestem jak bylam wczesniej.....troche ciezko mi duzo chodzic bo krocze boli bo to dzieciatko nisko jest no ale niedlugo usg zobaczymy co tam ciekawego powiedza
wlasciwie to juz z gorki oby do konca lipca i moge rodzic
aga_irlandia
dalas, dalasno i wlasnie mysle zeby juz tak pozostalo to niebieskie przescieradelko hehheheh
ach Ania, zlecialooby szczesliwie doszlo do rozwiazania
ach Ania, zlecialooby szczesliwie doszlo do rozwiazania
reklama