reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
aine my mamy kojec;)kupilismy 2 lata temu jak moja chrzesniaczka przylatywala do nas zeby mial gdzie spac:) no i mial nam sie przydac ale niestety musielismy troche poczekac:) a teraz bedzie jak znalazl :) tylko nie wiem do czego bo lozeczko bedzie stalo u nas w sypialni na dole:) no ale moze pozniej sie przyda:)napewno sie nie zmarnuje:)

To super Camomile:-)

Aga, to ja nie wiedziałam,że macie kojec:-)w takim razie może damy jakiejś mamusi tutaj na miejscu, jeśli taką znajdziemy...:-)

noooooo:) bo co ja bede z tym robic??????
lozeczko mam zamiar tak pod koniec lica juz skrecic i przygotowac:)czekam na usg coby wiedziec pod jaki kolor kupic posciel do lozeczka hahahahah:) mam nadzieje ze to jednak bedzie cos z niebieskim zwiazane:)no ewentualnie jakas kolorowa moze byc to bedzie uniwersalna:):):)
aaaa i patrzalam dzis na pieluchy w tesco te ichniejsze tanie sa i tak se mysle coby na poczatek jak tak czesto sie zmienia takich nie kupic:)bo troche szkoda kasy tak wywalac:)

No super ale zobaczymy co to będzie w następnych dniach...Mam nadzieję, że szybko się przystosuje:-p

Aga skąd Ty masz tyle energii???Ja Cię podziwiam:happy: Ja posprzątałam tylko jedno pomieszczenie i już mi się nie chce a Ty jeszcze na zakupy chcesz jechać:shocked2:Aż mi wstyd, że taki leń jestem:zawstydzona/y:

kasia ja juz z crescentu wrocilam:)tak tylko polazilam kupilam co nieco:) a teraz siedze i odpoczywam:)
ze mna ten problem jest ze ja wlasnie ciagle w ruchu jestem:) i jak bylam w szpitalu to dla mnie katastrofa.....no ale 2 tygodnie jakos po tym przezylam a teraz to juz wlasciwie na takich samych obrotach jestem jak bylam wczesniej.....troche ciezko mi duzo chodzic bo krocze boli bo to dzieciatko nisko jest no ale niedlugo usg zobaczymy co tam ciekawego powiedza:)
wlasciwie to juz z gorki:) oby do konca lipca i moge rodzic:)

Aga, a prześcieradełko Ci niebieskie dałam do łóżeczka! potraktuj to jako dobrą wróżbę na chłopaka:-D

a ja w szoku jestem Agula, jak to szybko zleciało:-) no nie? ani się nie obejrzymy, a już dzidzia będzie:-)

reklama
Do góry