reklama
a jeszcze jak po drodze takiego spacerkowania tu sie wdepnie na loda, do polskiego na pączka to już w ogóle raj, i nic więcej człowiekowi do szczęścia nie trzeba:-) My dziś z Natalią w Polskiej Galicji byłyśmy, pracuje tam najmilsza dziewczyna jaką znam ze wszystkich polskich sklepów.Więc i popaplać troszkę mozna;-)
justysia21
Elfikowa mama :D
widze ze wszystkie dzisiaj w plenerze my rowniez... a teraz bedziemy z mezusiem filmy ogladac... nasz Elfik spi wiec mozna sie potulic ... milego wieczoru zycze
D
drozdusia
Gość
Hej DROZDUSIA. Jak tam Laura?? Śpi?? Bo Igorek padł od razu po butelce. W końcu mam wieczór dla siebie
Laura zasnęła ok 22 więc nie najgorzej.a my oglądamy dynastię tudorów.potem prysznic i do łóżeczka bo jutro praca w ogródku i wycieczka.słodkich snów dziewczynki
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dobranoc dziewczynki
my poszwedalismy sie po crescent`cie i wrocilismy po 21....ale zem sie nalazila.....i na dodatek nic se nie kupilam
no nic.....chyba trza sie ochalac woda i klasc do wyra bo normalnie az mnie wszystko boli od lazenia
papatki i oby pogoda na weekend nam dopisala
my poszwedalismy sie po crescent`cie i wrocilismy po 21....ale zem sie nalazila.....i na dodatek nic se nie kupilam
no nic.....chyba trza sie ochalac woda i klasc do wyra bo normalnie az mnie wszystko boli od lazenia
papatki i oby pogoda na weekend nam dopisala
D
drozdusia
Gość
a jeszcze jak po drodze takiego spacerkowania tu sie wdepnie na loda, do polskiego na pączka to już w ogóle raj, i nic więcej człowiekowi do szczęścia nie trzeba:-) My dziś z Natalią w Polskiej Galicji byłyśmy, pracuje tam najmilsza dziewczyna jaką znam ze wszystkich polskich sklepów.Więc i popaplać troszkę mozna;-)
albo drożdżówki z makiem i budyniem.mniam mniam.byłam dzisiaj:-)
Spróbuję przy następnej wizyciealbo drożdżówki z makiem i budyniem.mniam mniam.byłam dzisiaj:-)
Aga byliście tak blisko i nie daliście znać, wypadałoby wpaść do Oli, w końcu myśmy was już yle razy odwiedzili. A co z Aine, przyjeżdża?
Pamiętacie dziewczynki jak mówiłam wam na spotkaniu o popularnych warszawskich imionach? To link Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki no i tej niuni i calineczki nie mogę przeboleć, co za gołębie
Olivca, dupa blada, nici z przyjazdu Aga Ci powie co i jak-no praca, praca, praca....Nie moja oczywiście No cóż, co ma wisieć, nie utonie...Aaaa, uśmiałAM SIĘ dziewczyny ostatnio z mojego Rafała Aga słuchaj NalaŁ sobie szklaneczkę whisky, za moment lezie po coś do kuchni-patrzę, a ten niesie drugiego drinka-ja nie lubię łiskacza, więc się pytam, dla kogo...A ten bez słowa-wznosi toast, stukają szklaneczki o siebie, i :"Na zdrowie Andrzejku, oby nam się, no to chlup!" biedny chłopina nie ma towarzysza do picia
a ja dzis z małą prawie cały dzień na dworze, fajnie tak:-) i faktycznie Polski wtedy tak bardzo nie brakuje...
a ja dzis z małą prawie cały dzień na dworze, fajnie tak:-) i faktycznie Polski wtedy tak bardzo nie brakuje...
Ostatnia edycja:
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
aine ja powiedzialam dzis Rafiemu ze za duzo pracuje hehehhe ale nie wiedzialam ze az do tegostopnia!!!!! hahhahaha
ech a tak swoja droga aine to szkoda ze tak daleko jestes....rafi tyle pracuje a ty biedna sama z Natalka.....tak to bys do mnie przyszla i bysmy razem se posiedzialy ......
no dobra
zmykampa
ech a tak swoja droga aine to szkoda ze tak daleko jestes....rafi tyle pracuje a ty biedna sama z Natalka.....tak to bys do mnie przyszla i bysmy razem se posiedzialy ......
no dobra
zmykampa
Ostatnia edycja: