reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

teraz to tylko w pochmurne dni czuję że jestem w Irlandii:confused2: Jak jest ciepło, całe dnie spędzamy w plenerze więc wydaje mi się, że to wakacje:-D

reklama
a jeszcze jak po drodze takiego spacerkowania tu sie wdepnie na loda, do polskiego na pączka to już w ogóle raj, i nic więcej człowiekowi do szczęścia nie trzeba:-) My dziś z Natalią w Polskiej Galicji byłyśmy, pracuje tam najmilsza dziewczyna jaką znam ze wszystkich polskich sklepów.Więc i popaplać troszkę mozna;-)

widze ze wszystkie dzisiaj w plenerze my rowniez... a teraz bedziemy z mezusiem filmy ogladac... nasz Elfik spi wiec mozna sie potulic ... milego wieczoru zycze :)

Hej DROZDUSIA. Jak tam Laura?? Śpi?? Bo Igorek padł od razu po butelce.:tak: W końcu mam wieczór dla siebie:-D

Laura zasnęła ok 22 więc nie najgorzej.a my oglądamy dynastię tudorów.potem prysznic i do łóżeczka bo jutro praca w ogródku i wycieczka.słodkich snów dziewczynki

dobranoc dziewczynki
my poszwedalismy sie po crescent`cie i wrocilismy po 21....ale zem sie nalazila.....i na dodatek nic se nie kupilam:(
no nic.....chyba trza sie ochalac woda i klasc do wyra bo normalnie az mnie wszystko boli od lazenia:)
papatki i oby pogoda na weekend nam dopisala:)

a jeszcze jak po drodze takiego spacerkowania tu sie wdepnie na loda, do polskiego na pączka to już w ogóle raj, i nic więcej człowiekowi do szczęścia nie trzeba:-) My dziś z Natalią w Polskiej Galicji byłyśmy, pracuje tam najmilsza dziewczyna jaką znam ze wszystkich polskich sklepów.Więc i popaplać troszkę mozna;-)

albo drożdżówki z makiem i budyniem.mniam mniam.byłam dzisiaj:-)

albo drożdżówki z makiem i budyniem.mniam mniam.byłam dzisiaj:-)
Spróbuję przy następnej wizycie:)
Aga byliście tak blisko i nie daliście znać, wypadałoby wpaść do Oli, w końcu myśmy was już yle razy odwiedzili. A co z Aine, przyjeżdża?
Pamiętacie dziewczynki jak mówiłam wam na spotkaniu o popularnych warszawskich imionach? To link Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki no i tej niuni i calineczki nie mogę przeboleć, co za gołębie:-D

Olivca, dupa blada, nici z przyjazdu:wściekła/y: Aga Ci powie co i jak-no praca, praca, praca....Nie moja oczywiście:-D No cóż, co ma wisieć, nie utonie...Aaaa, uśmiałAM SIĘ dziewczyny ostatnio z mojego Rafała:-D Aga słuchaj:-D NalaŁ sobie szklaneczkę whisky, za moment lezie po coś do kuchni-patrzę, a ten niesie drugiego drinka-ja nie lubię łiskacza, więc się pytam, dla kogo...A ten bez słowa-wznosi toast, stukają szklaneczki o siebie, i :"Na zdrowie Andrzejku, oby nam się, no to chlup!":-D:-D:-D biedny chłopina nie ma towarzysza do picia:-D

a ja dzis z małą prawie cały dzień na dworze, fajnie tak:-) i faktycznie Polski wtedy tak bardzo nie brakuje...

Ostatnia edycja:
reklama
aine ja powiedzialam dzis Rafiemu ze za duzo pracuje hehehhe ale nie wiedzialam ze az do tegostopnia!!!!! hahhahaha

ech a tak swoja droga aine to szkoda ze tak daleko jestes....rafi tyle pracuje a ty biedna sama z Natalka.....tak to bys do mnie przyszla i bysmy razem se posiedzialy ......

no dobra
zmykam:)pa

Ostatnia edycja:
Do góry