reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam Was ponownie moje Kochane Mamusie!!!!!! To ja Wasza Krycha ;-)... Wcale nie przekarmiam moich gości, ale serwuje posiłki o stałych porach i to raptem 3 na dzień, a to, że dojadają w fast food'ach to już nie moja wina :laugh2:!!! A zupełnie przez przypadek wpadliśmy na Camomile i Drozdusie i mogą Wam opowiedzieć jak Krzyś wygląda - DIETA NIE JEST MU POTRZEBAN :-p!!!! No dobra, znikam usypiać Pyzuchę, buziaki :-D

To fakt!! Kilka kg więcej wcale mu nie zaszkodzi:-D:-D:-D

oj dziewczynki, spociłam się dzisiaj na spacerku jak pies w chińskiej restauracji!! ale grzeje!!!!!!!!!! jupi!:-) zaraz chyba znowu wyjdziemy z Natalką, bo aż szkoda takiej pogody:-)

Ja bylam u kolezanki w ogrodzie i siedzialysmy sobie i pilysmy kawke a dzieciaki szalaly.Nawet nie wiedzilam ze sie spieklam tak na twarzy , dopiero teraz wieczorem wszystko wyszlo i wygladam mniej wiecej tak: :wściekła/y:
Ania ten pies w chinskiej restauracji mnie szalenie rozbawil hihih
Cytrus zostawilam ci widomosc na priva, a dopowiedzprzeczytam juz jutro bo spadam do lozeczka.

Martuś wybacz ale nie udło mi się wpaść, N.przybył z dużym opóźnieniem i chciał dobry obiadek bo głodny jak wilk, byłam pewna że po tym padnie ale nie, wtedy kiedy jestem pewna, ze on ekstremalnie zmęczony to on chce najwięcej rzeczy robić, normlnie o jakiś doping będę go podejrzewać. :cool: Domek przyszły oglądać dwie irlandki więc nie mówiłam nic o dziurawych oknach i mankamentach jakie ja odkryłam (bałam się że przyjdą polacy bo swojemu to od razu bym odradziła) Landlordka zadzwoniła, że dziewczyny zachwycone i ja przemiła:-p i biorą:) Może agencję własną założę skoro mi tak dobrze idzie:cool2: Ja dziś padam i szczęśliwa, ze jestem już w łóżeczku

reklama
o tak, żebyś wiedziała, i nawet wieczorkiem powierze jest inne, takie nasze, polskie:) A człowiek jak tak pospaceruje przy tej pogodzie to później się tak dobrze śpi...:-)

Do góry