reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no muszę przyznać, że ładnie Ci brzuszek urósł od momentu, kiedy Cię ostatnio widziałam:tak:

a ja dzieczyny wczoraj zdychałam normalnie, tak mnie gardło napierdzielało, ropne czopy miałam...psikam od wczoraj difflamem i zaaplikowałam sobie na wlasną rękę antybiotyk jeszcze z Polski-duomox-słuchajcie, odżyłam!! ten spray jest rewela, polecam, już po kilku aplikacjach ulga!!!

reklama
aine ja ci mowilam ze ten spray dobry:)
mowisz urosl brzuszek.....no to ja akurat wiem hahahah trudno nie zauwazyc :)no ale niech se rosnie zdrowo do terminu:)

aaa Cytrus ta pogoda to weather channel....:)

Ostatnia edycja:
Urósł urósł, ale widzę, ze tylko brzuszek i że trzymasz formę, super!!! ja się w ciąży spasłam jak świnka:zawstydzona/y:

haha ja tez sie jeszcze ludze:) a moze jutro mi scana w szpitalu zrobia??????wlasciwie mogliby:) w koncu kontrola:)
aga lux brzuszek:-D:-D
kurde blaszka myślałam, że jutro napadniemy cię na kawkę a ty do maternity jedziesz
i dobrze, może wreszcie dzidzia pokaże co tam nosi;-):-D:-D

justysia walczy powiadacie-- dobrze, że samo się zaczęło trzymam kciuki:tak:
i czekam na wieści

mój Bąbel już raczkuje po całym pokoju, właśnie walnął się w głowę o kant stolika--pierwsze koty za płoty:szok::-D koniec mojej wolności:cool2:

ms. marple, kup sobie takie piankowe zabezpieczenia na kanty i kominek, u nas się rewelacyjnie sprawdziło! podobnie jak bramka!! to naprawdę ułatwia życie.

Laski, ale mi się dzień dłuży, masakra...I ciągle pada!!!

aaaa! wie ktoś może, co u Megan?

Ostatnia edycja:
reklama
aaaa! wie ktoś może, co u Megan?

Wsio dobrze, tylko ciągle nie ma dostępu do neta ;-)!!! A tu już po deszczu :-)...

Ms.Marple, tak to już jest z dziećmi hehehehe wystarczy chwilka i proszę!!! Ale super, że Bąbel już raczkuje, będą się mogli z Oliwką ścigać hahahahahahaha :-D

Aga_irlandia, a na którą masz do tego Maternity???

Camomile, a Cię gdzie dziś wcięło? Wstali Wy już????? Może w piątek wybierzemy się na spacerek? Albo do którejś z mamusiek :sorry2:?

Do góry