reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek:)

olivca widze zes ranny ptaszek dzis hehehhehe chyba przez ten wyjazd:) ciekawe kiedy odespisz:)

kasiu wszystkiego naj naj:):):):)

nooooo
i mamy sloneczko:)ciekawe jak dlugo:)
ja to juz sie zastanawialam czy moze se takiego nie wymalowac na scianie w salonie hehehhehe....moze by cos dalo takie patrzenie na slonce chocby namalowane....
fajnie dziewczynki macie ze do polski sobie lecicie .....slonce,plaze i te sprawy.....mnie pozostaje irlandia:)no ale mniejmy nadzieje ze po tej deszczowej beznadziejnej pogodzie przyjdzie i ladna:)
no i napewno nie bedzie tak goraco jak w polsce co mnie bardzo cieszy:) bo jakos nie usmiecha mi sie przechodzenie lata w upalach z brzuszkiem :):):):)
no nic
rozpisalam sie
ide do obowiazkow:):):):)
pewno wieczorem zajrze......albo i nie......
milego dnia kobitki
jak podoga sie spisze to i tak pewno was tu nie bedzie hahahahha
pa

reklama
Witam sie !!!!!!!!!!!! i zmykam bo wizytka w szpitalu... ciekawe ile czasu bede tam siedziec ja chce ze slonca kozystac a nie mury szpitalne ogladac no ale coz takie zycie....
Kasia wszystkiego najlepszego :tak:

Witam sie i ja! hurrrrrrrrrrrra slonce!!!!ciekawe na jk dlugo..kiedy moje sandalki zaloze!!!!
Kasia Irlandka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA Z OKAZJI URODZIN.ZDROWIA, SZCZESCIA ,POMARANCZY!!!!

Dzieńdoberek:tak:SUPER MAMY DZIŚ POGODE:-) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KASI;-) ja to przejde się na spacerek do tesco :)aż szkoda w domciu siedzieć:)))) CYTRUSKU a do Ciebie to o której moge wpaść? chyba że planujesz cosik innego w taką pogode:-)

Kasia Sto lat!!!:-):-):-)i sloneczka jak najwiecej i usmiechu:-)
Dziewczynki ja sie nie wybieram nigdzie,bede w domu popoludniuTakze wpadajcie...tylko u mnie na ogrodzie nie bardzo posiedzimy bo mam rozkopane patio:-(A teraz na zakpy

Dzien Dobry Dziewczeta moje kochane :D
DZiekuje za zyczenia :D, w koncu 20 miec lat to nie grzech :D
Poczestujcie sie urodzinowym tortem i kawka :-):-):-)
kt.jpg
images
images
images

Kasia ciacho pychotka....
A ja juz po szpitalu i wszystko ok..... glowka dzidzi bardzo nisko w kanale rodnym co sie da odczuc hihhihiih a i Natinke spotkalam bo tez dzisiaj miala wizyte .... a teraz to zmykam bo jedziemy do killaloe :) takze milego dzionka wam zycze :)

reklama
Kasia ciacho pychotka....
A ja juz po szpitalu i wszystko ok..... glowka dzidzi bardzo nisko w kanale rodnym co sie da odczuc hihhihiih a i Natinke spotkalam bo tez dzisiaj miala wizyte .... a teraz to zmykam bo jedziemy do killaloe :) takze milego dzionka wam zycze :)
justysia zajedz do mnie po pampy

upsss nie bo pampy jeżdżą w samochodzie a sam w limericku
sorcio sama ci podrzucę
ale jak macie ochotę to zapraszam na kawkę

Do góry