aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
No to ja mialam dobrze do w wieku poltora roku zadna juz moja dziewczyna w pieluchy nie robila
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj cicho strasznie... a ja w parku bylam i zostalam przemoczona... zanim zdazylam sie dotoczyc do samochodu to juz nic suchego na sobie nie mialam :
Witam sie!
W koncunormalnie myslalam ze zwariuje
Od rana nie mialam internetuw koncu wlaczyli dostalam sms ze zwiekszyli mi predkosc wystarczy tylko wylaczyc i wlaczyc modem.Tak tez zrobilam i co?Wielkie G!No ale neta juz mam spowrotem...rozpedzam sie do dziewczynek moich pisac a tu ciach nie otwiera stronyNo ale juz jestem
Olivca ja bym i tak dzis nie wybrala sie do Ciebie bo moj W zakosil mi klucze i jestem zamknieta
Gastone ja juz kiedys pytalam ale mi nieodpowiedzialasJakie masz problemy z dzieciakami z osiedla?Pytam bo ja tez w zeszlym roku mialam nie mile starcia z osiedlowymi "zloczyncami".
dalszy ciag bleeeeeeeeeeeeeee pogodyKaj to lato?lub wiosna?
ej ale tak serio to ja mam juz dosc tej pogody tutejszej
myslalam ze z czasem sie przyzwyczaje...ale jednak moj polski organizm odmawiaNie pasi mi ta pogoda tutaj jak niewiem co.Tak sobie dzis siedzialam i przypomnialam sobie jak pieknie pachnie wiosna,lato,jesien i nawet mrozna zima w Polsce...i tak mi sie smutno zrobilo
Ciekawe czy w tym roku moje dziecie ubierze krotkie gacie i koszulki ,czy bedzie zasowac cale lato w bluzie i dlugich gatkach