reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Cześć dziewczynki;-)pięknie mamy za okienkiem:tak:aż się żyć chce:-) BEAKTA gratulacje :-Da tak się martwiłaś:) Ja dzisiaj postanowiłam sobie dzień dobroci dla domku ;-)chociaż u mnie to przy takiej licznej rodzince dziennie trzeba odkurzać i myć podłogi:))Ale co tam jak się chciało to się ma hahhahaha ALE ZA TO wczoraj mój mężuś zrobił mi pobudkę ze śniadankiem i takie tam heh dziewczynki były u siostry na noc także mieliśmy troszkę czasu dla siebie :-D;-)Jak to dobże czasem poleniuchować :)Dobra ide bo samo się nie zrrobi:)a popołudniu do Oleńki się wybieram:))

to dobrze że się wybierasz dobrze bo ja dziś bez kawki to padam, pranko też zrobiłam, nie wiem tylko czy ryzykować z wyrzuceniem go do ogródu bo chyba drzemkę sobie utnę a wtedy może zmoknąć:tak:
Aine a jak w dublinie? Pewnie cudowne słoneczko co?
Cytrus a gdzie Ty się chowasz?
Czy ktoś wie cokolwiek o Natalii? Kiedy ona wraca?

olivka a ja wlasnie sobie obejrzałam Twoje ostatnio dodane na nk:-) fajne te brzusie macie dziewczynki!:-)

w Dublinie pięknie i słonecznie!

a Natalia wraca niedługo, ale zapomniałam, kiedy:zawstydzona/y: super się czuje, zdrowa itd. Dominik jest w siódmym niebie-wiadomo, babcie, ciepełko,Polska...:-D

ha to faktycznie młody jak w raju:)
ja już mam po problemie bo właśnie leje, nie wiadomo skąd nadciągnęły ciemne chmury i po pogodzie, wiedziałam że Dublin o potrafi słonko przyciągnąć:) :-):-):-)Fajnie macie... A z tymi brzusiami to by było super gdyby tylko na nich się skończyło a my rośniemy wszędzie, uda,biodra, tyłeczek, a wy jeszcze o dietach nas dobijacie :baffled:i co robić innego jak nie sięgać bo następny kawałek ciacha :) :rofl2::rofl2::rofl2:Oj będzie ciężko to zrzucać, mam jedynie nadzieję że jutro w szpitalu mnie opamiętają, już przytyłam 12 kg a jeszcze 3 miesiące do końca... Oczywiście ranek zaczęłam cudownie:starte marchewki i jabłuszka ale potem się zaczęło a to naleśniczek, kisielek.... Niedobrze niedobrze...

Ms.Marple mnie boli po lewej stronie, wyżej niż żołądek, dokładnie zeberko:-(Nie przechodzi nic a nic ale nie chcę brać żadnych tabletek... Też myślę ze może byście się przeprowadzili bliżej nas, Marty, Gosi. Ceny domków spadają i można znaleźść śliczny, nowy już za 750. Choć wasz jest nowiuteńki:sorry:

hmmm to nie wiem, co cię boli mnie bolało pod prawym żeberkiem i to oznaczało ucisk na wątrobę, generalnie miałam duży brzuch wielkie mleczarnie i to razem uciskało mi i żołądek(zgaga) i wątrobę (paskudny ból) i przeponę (brak oddechu) brrr i kręgosłup w okolicy krzyża dawał mi popalić
zrobiłam sobie na początku ciąży kalkulator ile mogę przytyć wyszło mi , że max 14kg i do dziewiątego miesiąca przytyłam 13 zgodnie z rozpiską a w 9 zaczęłam puchnąć i waga stanęła na 17kg:szok:
a teraz mam wielki ból, żeby to zgubić:angry:

co do domku to raczej będziemy szukać od strony annacoty, wtedy M mógłby chodzić na nogach do pracy a ja miałabym auto dla siebie:laugh2::laugh2:

ja podobnie jak ms.marple, na początku tyłam książkowo, a przez ostatnie 2 miesiące ciąży spuchłam , bo miałam tę cholerną gestozę, i ważyłam 90 kg:szok:

ms.marple-Annacotty polecam!!! właśnie tam mieszkaliśmy:-Dspokojna, ładna okolica.

Oluś pisałam wiadomość ale coś poknociłam:wściekła/y:Jak TO JAAAAAAAAAAA!! Ale wyjde z domciu o 12 to u Ciebie na skrzyżowanku będe tak 10 po Całuski:)))ALE POGODA BUUUUUUUUUUUUUUUU :-:)no:A TAK SIĘ PIĘKNIE ZAPOWIADAŁO:)) NATINKE to witamy wśród nas:)

reklama
Do góry