reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Kasia Irlandka ciesze sie razem z toba ze u twojej dzidzi wszystko ok

Dziewczyny wiecie moze gzie w Limerick dokladnie jest polskie solarium ?
A i jeszcze jedno co z wypadem do mnie w przyszlym tygodniu dogadalyscie sie wkoncu ?

reklama
Hej dziewczynki :)
Dzis mialam wizytki dwie. Najpierw u poloznej - mila niespodzianka - bo trafilam na ta z ktora rodzilam Stasia :biggrin2::biggrin2: no i oczywiscie wszystko dobrze tzn cisnienie, mocz, macanko, tetno dzidzi...:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
A potem po poludniu wizyta u ginki i usg. Szyjka bardzo pieknie przygotowana do porodu, glowka bardzo nisko, a na usg - dzidzia piekna, nic nie wyroslo, mam dowod na cipeczke :), no i waga...2900...i taka smieszna pyzata jest :) wiec cieszem siem:laugh2::laugh2::laugh2:

Super wieści!!!!!!!! I już niedługo nie będziesz potrzebowała żadnych dowodów, bo od razu będzie widać, że to dziewuszka :-p!!!! Cieszymy się razem z Tobą!!!!!!!!!!!!!

olivca miałam dla ciebie książkę :-D:-D

gratulacje dla very:tak::tak: duży ten chłop?

Kasia Irlandka
Olcia nieźle rośnie:tak:

czy ktoś wie co u justysi słychać? jeszcze się rozsypie a my nie zauważymy:nerd::-D:-D:-D

Gratulacje dla Werki!!!!super wiadomość. Nie znam kobitki, ale przekażcie:)

Kasiu, toż Ty okaz zdrowia jesteś:-) byle więcej takich dobrych wieści!!!

Szkoda mi tylko bratowej Beatki, dziwna sprawa z tym białkiem w moczu, przy gestozie zwykle po porodzie się normuje...Mam nadzieję,że ma tam dobrą opiekę.

Aha, dziewczynki macie może kontakt z Moni26? tak mi jakoś dziś chodzi po głowie, co tam u niej...Dawno się nie odzywała na forum.Megan pewnie będzie coś wiedzieć...

reklama
Kasia ale dobra wiadomość, to super mieć parkę dla każdego coś dobrego hihi
Verka GRATULACJE!!!! Coś niesamowitego mieć już maleństwo w swoich ramionach:)
Bożenko to może pry najbliższej okazji...jutro powinnam naprawić koło w samochodzie to powinno być lepiej w spotkaniu się.
Pytałam się o klucze do koła czy może która ma pożyczyć.... i cisza totalna, a okazało się ze ja blondynka nie sprawdziłam i w każdym autku one są-i lewarek i klucze także jutro wymiana:))
A teraz jeszcze gotowanie, jestem w połowie dopiero...

Do góry