reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam nową wśród nas!!!
kochana przyznam Ci szczerze,ze ja mam cholernie zle doswiadczenia z cholernym medipolem!jestem mega niezadowolona bylam u niej raz a pozniej jeszcze moje hmmm powiedzmy mąż!!ale Krycha jest zadowolona więc opinii chyba tyle co ludzi!!!
powiem tylko tyle,ze na grype żałądkowa 2 miesiecznemu dziecku i mezowi kazala pic coca-cole!!pozdrawiam i mam nadzieje ze bedziesz do nas zagladac
megan234-dziękuje za miłe przyjęcie:-)
Kurcze nie wiem co juz mam myśleć, a czas ucieka, jestem z Ennis,więc mam kawałeczek do przejechania.Na razie Max śpi i już tak strasznie nie charcze, ale boje się nocy, mój mąz mówi zebym nie jechała, poczekałą do jutra, ale ja dzisiaj cała noc nie spałam nasłuchiwałam małego, wyglądam dziś jak zombi, jutro będe straszyć.
Wiesz co, generalnie to cola na grype zołądkową, jest najlepsza, tylko musi być rozgazowana, wiem że to lekki szok, ale jestem juz mamą od 8lat i odkąd pamiętam jeszcze w Polsce lekarz tak radził, moim dzieciom zawsze pomagało.Wiadomo tylko ze w rozsadnych dawkach no ii rozgazowaną.
pozdrawiam :-):-)

reklama
Witajcie Dziewczyny!!!!!:-)
Mam pytanije odnośnie polskiej kliniki w Limerick, czy któraś z Was była tam u pediatry [ o ile taki owy tam jest?]Jak odebrałyście taką wizyte, słyszałam straszne opinnie o tej klinice, ale niestety mój 7-tygodniowy synek jest przeziębiony.Byłam dzisiaj u swojego GP, lekarz stwierdził że mi się zdaje ze jest chory, on uważał że wszystko w poządku jest.?Nie wazne że mały kaszle i dusi się wydzieliną w gardle, Podpowiedzcie mi czy ta Polska klinika jest dobra, bo chyba tam pojade, ?Max jest za malutki zebym go leczyła na własną ręke.
pozdrawiam:-)

Witam!!! Ja korzystam tylko z usług tej kliniki i jestem zadowolona - nic złego nie spotkało mnie z ich strony, wszyscy życzliwi i uprzejmi, a przede wszystkim wyleczyli nas już nie raz! Jeśli chodzi o pediatrę to uważam, że jest ok, a dodatkowy plus jest taki, że jest "swojska", znaczy, leczy tak jak jesteśmy przyzwyczajeni!!! Zapisz się na wizytę, będziesz lżejsza o, chyba 50 e, ale i spokojniejsza :tak:!!!!! Mam nadzieję, że będziesz do nas zaglądać? A wiesz, że nie jesteś jedyną mamusią z Ennis wśród nas ;-)???

Ms.Marple, bardzo dziękuję za propozycję i chętnie skorzystam jeśli będzie siorbać!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i tak dlugo sie utrzymala:) mialo padac:)
a ja odstawilam Werke do szpitala:) pozniej zadzwonie i zobacze co tam ustalili u niej i dam znac jakby co:)
aha.....zpomnialam przekazac ze werka dziekuje wam za pozdrowienia i trzymanie kciukow za nia:)

u nas też cały czas pada, nawet nigdzie nie wychodzimy, bo to zadna przyjemność.Moja mała wstała o 11.30, więc nawet nie liczę na jej popołudniową drzemkę. Właśnie powariowałyśmy, czas odsapnąć:)

my z Bąblem na spacer a tu deszcz :confused2: nic to- trochę pospacerowaliśmy, ale przyjemnie się przewietrzyć niezależnie od pogody:tak::happy:

babki w super valu jest promocja na jumbo pamapersy -taniej o 50%
i krycha nivea godbye.. jest po mniej niż 8E w promocji

reklama
Ms.Marple, dzięki za cyna ;-)!!! Martuana, heh, trasa nawet nie brzmi tak skomplikowanie, ale zobaczymy jak w praniu wyjdzie :-p... No chyba, że będzie padać, to wtedy z Bożenką razem będziemy myśleć :sorry:!!!

Do góry