reklama
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Oki to ja sie ide szykowac,postaram sie byc tak za 30 min.Cytrusku ja jestem jeszcze w domciu jak będziesz szła to wpadnij po mnie co??
K
krycha
Gość
Martuana, adres poproszę, bo inaczej mnie jutro nie będzie !!!!!!! Megan234, a na co Wam jeszcze piesek ???
Ania ja Ci potem napisze adresik )A Ty z kim przyjedziesz? Bo Chyba nie wiesz gdzie Cytrusek mieszka?? Ja będe potem bo wychodze na zakupki)Martuana, adres poproszę, bo inaczej mnie jutro nie będzie !!!!!!! Megan234, a na co Wam jeszcze piesek ???
K
krycha
Gość
Ania ja Ci potem napisze adresik )A Ty z kim przyjedziesz? Bo Chyba nie wiesz gdzie Cytrusek mieszka?? Ja będe potem bo wychodze na zakupki)
Zależy jaka będzie pogoda albo przyjdziemy na nogach albo autobusikiem przyjedziemy ... Zobaczymy jutro!!! Nie mam zielonego pojęcia gdzie Cytrusek mieszka ! Megan234, spotykamy się gdzieś jutro? Znaczy koło Cresent?
dzieńdoberek a my lekko spóźnieni dzisiaj, dopiero zeszliśmy z sypialni
aśmy pospali
krycha, jak będzie brzydka pogoda to mogę po ciebie przyjechać jutro, bo widzę, że chcesz uskutecznić spacerek
megan ja też chcę pieska dla Bąbla ale dopiero po urlopie
martuana dla mnie też namiary popchnij
o dziwo piękna pogoda a myślałam, że będzie padać może wreszcie uda mi się na basen dzisiaj pojechać, po zakupach prosto wypalę
aśmy pospali
krycha, jak będzie brzydka pogoda to mogę po ciebie przyjechać jutro, bo widzę, że chcesz uskutecznić spacerek
megan ja też chcę pieska dla Bąbla ale dopiero po urlopie
martuana dla mnie też namiary popchnij
o dziwo piękna pogoda a myślałam, że będzie padać może wreszcie uda mi się na basen dzisiaj pojechać, po zakupach prosto wypalę
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hmmm....a ja musze pokupowac jakies portki
mam tylko jedne ciazowe na wyjscie i 2 pary dresowych.....no i reszta moich zwyklych ciuchow zrobila sie niekomfortowaech.....
mam tylko jedne ciazowe na wyjscie i 2 pary dresowych.....no i reszta moich zwyklych ciuchow zrobila sie niekomfortowaech.....
reklama