K
krycha
Gość
A proszę Was mamusie bardzo !!!!!!!! Miałam się z Pyzą położyć i, o zgrozo, noe mogę zasnąć , więc staram się czynnie wykorzystać wolny czas hehehehe... Dzięki temu mogę spokojnie powysyłać ludziskom życzenia ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hello... czyzby to o mnie chodzilo???:-):-):-)u mienia haraszo... czuje sie dobrze i rosne w sile...wygladam jak maly parowozik i podobnie sapie jak chodze...troche szybko sie mecze, ale koniec juz blisko... byle do przodu...no prosze.....ja juzobiadek zrobilam i pranie wstawilam a tu cisza....gdzie wy wszystkie zescie sie podzialy?????slonca nie ma wiec?....
aaaa ja sie stesknilam za nasza kasia cos malo cie kasienko tutajodezwalabys sie czasem jak tam twoje malenstwo
Aga, kawka bez Ciebie? Ja chciałam być dobra i zabrałam autko mojego Słońca do mechanika żeby czas zaoszczędzić a w tym czasie zadzwoniła siostra i powiedziała że jak dla niej to bardzo dziwne ze ja ciągle u mechanika siedzę, no taki pech, ona dzwoni kiedy ja tam hahaha Ale zostaję:-) Cieszę się bardzo bo tak mi się nie chciało nigdzie jechac jak nigdy i to jeszcze na dwa dni Słońce się śmieje że pewnie mam coś w planach i z wolności chcę skorzystać, haha ubawił mmnie bo jaka to wolność kobieca przed świętami? Jakby nie było jestem do dyspozycji przez całe długie dwa dni-i dwie noce hehe Więc co, kawusia u mnie? Jutro? Skoro mamy wolną chatkę to trzeba korzystać a co!no widze ze chociaz Ty Bozenko jestes....ciekawe co reszta robi.....moze kawkuja??????????