reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

A proszę Was mamusie bardzo :laugh2::laugh2::laugh2:!!!!!!!! Miałam się z Pyzą położyć i, o zgrozo, noe mogę zasnąć :eek:, więc staram się czynnie wykorzystać wolny czas hehehehe... Dzięki temu mogę spokojnie powysyłać ludziskom życzenia ;-)

reklama
no prosze.....ja juzobiadek zrobilam i pranie wstawilam a tu cisza....gdzie wy wszystkie zescie sie podzialy?????slonca nie ma wiec?....
aaaa ja sie stesknilam za nasza kasia:):):) cos malo cie kasienko tutaj:):):):)odezwalabys sie czasem jak tam twoje malenstwo:)
Hello... czyzby to o mnie chodzilo???:-):-):-)u mienia haraszo... czuje sie dobrze i rosne w sile...wygladam jak maly parowozik i podobnie sapie jak chodze...troche szybko sie mecze, ale koniec juz blisko... :D byle do przodu...

no widze ze chociaz Ty Bozenko jestes....ciekawe co reszta robi.....moze kawkuja??????????
Aga, kawka bez Ciebie? Ja chciałam być dobra i zabrałam autko mojego Słońca do mechanika żeby czas zaoszczędzić a w tym czasie zadzwoniła siostra i powiedziała że jak dla niej to bardzo dziwne ze ja ciągle u mechanika siedzę, no taki pech, ona dzwoni kiedy ja tam hahaha:) Ale zostaję:-) Cieszę się bardzo bo tak mi się nie chciało nigdzie jechac jak nigdy i to jeszcze na dwa dni:tak: Słońce się śmieje że pewnie mam coś w planach i z wolności chcę skorzystać, haha ubawił mmnie bo jaka to wolność kobieca przed świętami? Jakby nie było jestem do dyspozycji przez całe długie dwa dni-i dwie noce hehe Więc co, kawusia u mnie? Jutro? Skoro mamy wolną chatkę to trzeba korzystać a co!

no właśńie ja sierotka tez zapomniałam, Krycha kurczaczki znakomite, dziękuję. Z tego wszystkiego jutro z samego rana w te pędy lecę kartki świąteczne wysyłć bo na śmierć zapomniałam.

Olivca ja sie pisze z ogromna ochota na kawke u Ciebie:-)niedaleko Ciebie jest skrzynak na listy to i przy okazji z niej skorzystam,karteczki wysle.Dla zaiteresowanych w birthday card(chyba sie tak nazywa)sa karteczki za 1.30,5 sztuk badz jesli komus chce sie wybierac 5 wiekszych za 1.60:tak:
To o ktorej moge wpasc Olu?Adres poprosze;-)

jestem w domku cały dzień, rano tylko lecę koniecznie powysyłać kartki, jutro goszczą na stole racuszki jabłuszkowe z sosikiem waniliowym więc wpadajcie:)
Martuanna daj znać jak już będziesz w domku:) Trzymam w kciuki aby wszystko było dobrze

reklama
dobranoc śpiochy, pewnie już dawno chrapiecie:-D

dzień dobry śpiochy, pewnie dalej chrapiecie:-D Ładny dzionek się zapowiada i karteczki trzeba wysyłać i po malutku zakupki robić na święta, ja zaczynam od słodkości bo musi być koniecznie babka i moje podniebienie woła o pychotkę, a znowu kochanie o carot cake hmmm chyba nie będzie kompromisów a ewentualnie dobra kawka później jak za dużo ciacha zostanie-a zostanie bo aż trzy na dwie osóbki? No i co koniecznie żurek, kiełbaska mojego taty, sosik tatarski ale własnego wytwórstwa i śledziki w śmietanie... i koniecznie ćwikła z chrzanem. Martuana Ty wspominałaś ostatnio, ze kupowałaś swojskie jajka, gdzie to było? No to wstajemy babeczki wstajemy, bo na kawusię trzeba jeszze znaleść czas

Ostatnia edycja:
Do góry