reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

cześć dziewczynki
Czyzby lato do nas wróciło? yoooooopiii:)
Natalia zabierasz się na szkołę rodzenia?
Ja wpadnę tak na chwilkę do Marty właśńie w międzyczasie, ale zawsze to coś-bateryjki będą podładowane:) Może cytrusku dasz radę na godzinkową kawkę też?
Gaston masz cztery wózki?? Wow, to chyba wiesz już o nich wszystko, który jest najlepszy? Jeśłi chodzi o funkcjonalność to ja się napaliłam na quinny, pcha się jak po masełku istna przyjemność ale te trzy kółka tak brzydko wyglądają-tylko że wyglądem się nie jeździ więc raczej przy nim zostanę. Trochę są drogie bo 600eu i o żadnych promocjach nie słychać...

reklama
dzień dobry
dzięki beakta za info:tak: a jak postępy twojego Nicusia? siedzi już bez podpórki? a może już biega a my nic nie wiemy?:tak::-D:-D nawijaj kobieto;-)

może byś kiedy z rana ruszyła i wpadła do nas na kawkę i pokazała dziecię, pobawiłby się z naszymi, nawet busem to cię odbiorę i przetransportuję
Nico siedzi juz twardo....wlasnie odkryl mozliwosc raczkowania choc jeszcze troche nieporadnie mu to idzie....;-)biegac to raczej szybko nie bedzie bo raczej leniuch z niego.

za 10 dni jade do PL i powoli musze sie przygotowywac bo przyszly tydzien juz mam dosc zajety klientkami wiec czasu za duzo mi nie zostanie...

Witam dziewczynki i czekam już na was:))Pogoda przepiękna;-):-) A moje dziecię mi taką radochę zrobiło od jakiegoś czasu w domu chodzi bez pamka no i oczywiście robi do nocnika:tak:ale jak wychodziłam do miasta na dłużej to jednak zakładałam :tak:;-)w razie wypadku:))tymbardziej że o muszli nawet nie chciał słyszeć a tymbardziej o krzaczkach aż tu wczaraj wow pakowałam się na górze a on bawił się przy mnie nagle woła mama siku na nocnik a sprzęt na dole :szok:więc biore go pod ręke i do kibelka a on jakby nigdy nic siusiu zrobił ;-):szok::-Dradocha w całej chałpce a dzisiaj byłam w sklepie a dzicię siusiu na trawce zrobiło i chwali się jak zwykle że duzi:-Dtylko był zaskoczony że nie było trzeba spłukać wody bo to mu zawsze najwięcej frajdy robi wylewanie siuśków i płukanie :-D

Czesc dziewczynki:-)
nie dalam rady wpasc ani na chwilke:zawstydzona/y:Ale tyle roboty ze szok,a musialam skorzystac z tego ze W ma druga zmiane to go zagonilam do pomocy:tak:Dziadek wzial Jule na spacer to mielismy czas spokojnie sie pakowac.Ale jeszcze nie koniec:-(
Nastepne spotkanie u mnie,mysle ze w przyszly piatek,jesli nie macie nic w planach(Ola ty bedziesz jeszcze no nie?).Jeszcze dam wam znac co do szczegolow,za posrednictwem ktorejs ktorej mam telefon,bo bede raczej odcieta od neta.
Widze ze zadna z Was nie zainteresowana moim ogloszeniem,wiec wystawiam na watku oddam,sprzedam...
No to pa do pozniej

reklama
My z Oliwką też już w domu, zaraz zabiorę się za usypianie Małej, bo niewiele pokimała... Spotkanie - miodzio :-D!!! Dzięki Kobitki i Martuana wracaj prędziutko, w dwupaku, co byśmy się jeszcze mogły spotkać przed naszym wyjazdem do Polski!!!! Z zakupami w lumpku gorzej, wszystko poprzebierane :szok::szok::szok:, ciekawe kto nas tak urządził :-p hehehehehehe... Zmykam powalczyć troszkę z Pyzą, narka

Do góry