Koniecznie nasza Ty kochana pani fotograf))Zawsze to jakaś pamiątkaJutro musimy sobie zrobić zdjątko grupoweBędzie moja Madzia Ona nam porobi na pewno będzie fajniście)A gdzie ty byłaś jak ciebie nie było?
Dziewczynki przeglądam zdjęcia i są fajniutkie, zaraz postaram sie pozmniejszać i porozsyłać, wezmę tez je na jutro do Marty
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
oooo to widze marta ze jutro zlot u ciebie????????????fajnie
justysia21
Elfikowa mama :D
no ja sie postram byc!!!!!!!!! a Madzi to nie wyciagne raczej bo ona ma mamuske u siebie!!!!!!!!!!!!! jak jutro wpadne to tylko na chwilke bo mam wizyte w szpitalu
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Justysia a kiedy avon bedzie?Daj mi prosze znac ile tam mam do zaplaty zebym juz miala przygotowane no i pmietam ze jeszcze mam zalegle 6 euro dla Ciebie
ja jutro bede z poslizgiem bo jednak system antywirusowy nie przepuszcza pani żadnych załączników i muszę osobiście zawieść:-( A teraz faktycznie pogoda nie bardzo...ciepły kocyk i chyba drzemka będzie bo oczka takie ciężkie...
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
o jeny ale tam huczy na dworzeBrrrrrrrrrry na sama mysl robi mi sie zimno
EJ NO POGODA STRASZNAAż strach z domciu nosek wystawića jeszcze nas wypad do siostry czeka:-)ale ti już z mężusiem autkiem także nie jest zle) OLEŃko ale mam nadzieje że mnie nie zawiedziesz raniutko pozałatwiasz sprawki a potem u Marci zagościsz!!!!!!o jeny ale tam huczy na dworzeBrrrrrrrrrry na sama mysl robi mi sie zimno
reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
Gosiaku avon w czwartek jak zawsze... a ile kaski to Ci powiem jutro jak sie mam nadzieje spotkamy u Marty..... aaaa i jeszcze jedno zamowienie bede robic z tego katalogu jak ktoras cos bedzie jeszcze chciala to pisac to moje gg 10138084