reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
witam sie ja dopiero wstalam wiec nie wpadne do olivki ale zycze wam milej posiadowki i ploteczek...... i jakies zdjatka poprosze zebyscie mi wyslaly bo narobicie chyba nie?? :)

suwaczki mi sie pozacinaly ktora wie jak to naprawic ?? :(:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justys a może chcesz żeby przyjechac po Ciebie? Ja wiem ze dopiero wczoraj zaczęłyśmy coś organizować tak na spontana bo niestety ale tak wygląda moj życie ostatnio- wszystko na ostatnią chwilkę:tak:

no prosze.....widze ze wszystkie u oli siedza:) jak fajnie:)
ja bede jutro u martusi:):):)okolo 12.00:)

hej......a wy nadal kawkujecie??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????no bede plakac normalnie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
Heh, my już w domku :-D!!! Po miło spędzonej wizycie dzieci popadały w samochodzi hehehe... No i teraz Pyza śpi jak suseł :tak:!!! Fajnie było, dzięki laseczki ;-)!!! I fotki też były!!!!!!!!!!

A ja już się obrobiłam ze swoją robótką i mam chwileczkę na relaksik przy kompie:tak:U Oleńki było naprawdę sympatycznie :))dz:tak:ięki dziewczyny :)A ja myślę że jutro mnie nie zawiedziecie i wpadniecie:-) no i Justyś musisz nastawić sobie budzik ok???Żebyś nam nie zaspała :))No i może Megan uda Ci się wyciągnąć co?

no prosze.....widze ze wszystkie u oli siedza:) jak fajnie:)ja bede jutro u martusi:):):)okolo 12.00:)
hej......a wy nadal kawkujecie??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????no bede plakac normalnie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A gdzie ty byłaś jak ciebie nie było?
Dziewczynki przeglądam zdjęcia i są fajniutkie, zaraz postaram sie pozmniejszać i porozsyłać, wezmę tez je na jutro do Marty:)

reklama
Do góry