reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam!!!! A ja tam przesądna nie jestem i cieszę się, że już piątek!!! Tylko dziś znów mi się antyspołeczność włączyła, normalnie czuję się jak przed okresem (przynajmniej tak czułam się za każdym razem przed ciążą...)!!! I jakaś zakomleksiona dziś jestem, ech... Marudzę!!!!!!!!!!

Niepechowego 13-stego piątku i udanego weekendu, pozdrawiam!!!

reklama
no olivka teraz nct zrobione i bedziesz smigac wiec moze kiedys mnie nawiedzicie na kawke co?
Aguś do Ciebie z przyjemnością, zawsze o każdej porze:D:-);-):rofl2::-);-):rofl2:
A w przyszlym tygodniu zapraszam tez do mnie na kawke
kto sie skusi ?

no wiadomo, ja dobrej kawusi nigdy nie odmawiam :happy:więc wybierzemy się Olu z dziewczynkami w plenerJ :tak:pewnie umówimy się od środy bo na patryka wszystkie w domu z męzusiamiJ

Aga damy znac.Ja to tak na doczepke z Ola i Marta sie zabiore.Bo sama to pewnie bym sie zgubila:-)
Alex a ty gdzie mieszkasz?Bo my to ostatnio take powsinogi jestesmy hhaha takze pewnie Cie odwiedzimy:tak:

Aga damy znac.Ja to tak na doczepke z Ola i Marta sie zabiore.Bo sama to pewnie bym sie zgubila:-)
Alex a ty gdzie mieszkasz?Bo my to ostatnio take powsinogi jestesmy hhaha takze pewnie Cie odwiedzimy:tak:
no właczyło nam się włóczykijstwo i to tak wciąga że hej, prawie jak narkotyk hihi

Witam się dziewczynki;-) Agulinko na pewno się u Ciebie zjawimy i z pewnością będzie wesoło:-Djak to z nami zresztą bywa:))Ja mniej więcej wiem gdzie także napisz jeszcze dokładny adres albo szczyrkne do Ciebie ok??ale najpierw umówimy się z dziewuszkami ale widze że One chętne hah ale jak tu zrezygnować z takiej kawci u Agusi?? A i pozdrowionka od mojego M.... A tak pozatym byłam w tesco zmachałam się jakbym co najmniej przed porodem była i ta straszna zadyszka jak u starszej pani masakra :zawstydzona/y:Ale już w domciu szczęśliwa bo M..... z pracy niedługo wraca i tyleeeeeeeeeeeeee wolneeeeegooo HURA ....:tak::-)

reklama
Do góry