reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
To znów ja... Pogoda do kitu!!!!! Wieje jak diabli, nigdzie już nie wychodzimy!!!!!!!!!!!!! WolfiA, zapraszamy, zapraszamy :tak:!!! Megan234, wiem, że pogoda taka, że psa by z domu nie wygonić, ale może pakuj się już na tą porodówkę, co ;-)?

no ja przeterminowana:-(!!!zrobiłam trochę porządków teraz leże na kanapie,moje kochanie śpi,więc chwilka relaksu!!Książe pojechał do pracy!!mnie brało dość poważnie i przeszło!!!wyć mi się chce!!!ale co...nic nie przyspieszę!!!!
Krycha mi się marzy ból porodowy:-D,ale już nie mam pomysłów

Aga place za minute 90 centow i naprawde dobrze opala tam sa tez zabiegi wyszczuplajace i wogule kosmetyka no i pazurki.fajnie polecam a teraz spadam robic kotleciki z cielecinki a pozniej musze sprawdzic euromiliona bo moze juz bogata jestem:-D

Ha ha
A to ja dziś ostatnia ale nie dlatego że dopiero wstałam tylko przez pogodę net słabo działa:-( Ach solarium też bym poszła już sobie tylko nie wiem czy już mogę bo jedni gadają że tak inni że nie bo mleko mogę stracić??:-( A Wy laseczki w taka pogode po mieście latacie?? ja dziś chciałam się wybrać do jakiegoś sklepu coś na pupę kupić sobie ale aczej będę musiała sobie odpuścić:-(

heheheh a tu ja ostatnia jak juz sie tak mamy targowac.....
Natinke18 ja we wrzesniu 22 skoncze ale do tego jeszcze daleko hihiihi
pogoda masakra... wlasnie wrocilam z crescent shoping centre i nakupowalam laszkow bo w coraz mniej rzeczy sie mieszcze :szok::szok::szok:
nie wyobrazam sobie rzadnego spaceru dzisiaj poprostu masakra za oknami :wściekła/y: a planowalismy sobie dzisiaj wypad do parku i jak zwykle z naszych planow nici :wściekła/y:

no ja przeterminowana:-(!!!zrobiłam trochę porządków teraz leże na kanapie,moje kochanie śpi,więc chwilka relaksu!!Książe pojechał do pracy!!mnie brało dość poważnie i przeszło!!!wyć mi się chce!!!ale co...nic nie przyspieszę!!!!
Krycha mi się marzy ból porodowy:-D,ale już nie mam pomysłów

Megan234, mój mąż mówi, że jak chcesz się jeszcze zmęczyć to przyjdź do nas posprzątać, hihihihi ;-), albo na napar z liści malin, nawet specjelnie by poleciał żeby kupić!!!!!!!! On też mocno trzyma kciuki za Twoje rychłe rozwiązanie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Krycha!!!napar już piłam i mi nie pomógł!!!a posprzątać??hheh mogę nie ma sprawy,energii fdo tego mi nie brakuje!!!!dzięki za trzymanie kciuków,ale nadal nic się nie dzieje:-(aż mi się smutno robi

Do góry