reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ja skromna????oj mylicie się!!!!!
a energie już Wam mówiłam,że muszę mieć!!!
dla Susanaah no i zaraz i Caroline!!!
jak byłam z Susanaah w ciąży nie miałam tyle energii!!a może inaczej robiłam podobną liczbę rzeczy,ale w znacznie krótszym czasie,bo spałam 17 godz na dobę!!!
dobra a teraz żegnam się z Wami bo dzisiaj zapas energii się zakończył!!!
a rano pewnie czeka mnie pobudka o 8 więc dobranoc

dzień dobry dziewczynki!!ja miałam dzisaij bardzo ciężką noc!!!
może sobie pomyślicie ,że jestem jakaś nienormalna,albo sama nie wiem!!!ale ja zbyt wiele w moim krótkim życiu przeszłam,żeby nie reagować na takie sytuacje!!!
wczoraj jak się już z Wami pożegnałam czyściutka i pachnąca chciałam iść spać,ale zaczełam czuć jakiś dyskomfort w majtusiach i poszłam to sprawdzić!!!okazało się,że coś mi wyleciało i wisi sobie poza mną!!!(jestem obrzydliwa,ale jak mam to inaczej opisać??)więc dupę w troki i do szpitala!!
oczywiście ostatnio mam pecha do pewnej Pani położnej,której dzisiaj z 40 tyg zrobił się 35 ale już przywykłam!!!
zrobili mi KtG ,na którym okazało się,że 10 krotnie większe miałam skurcze w 7 miesiącu aniżeli teraz!!!wogóle zanim położna się mną zajeła czekałam w wielkich nerwach ok pół godz na tych fotelach,bo nawet nie zaprosiła mnie za parawan mimo,że w sumie nic się nie działo na izbie!!!
wkońcu przylazła i standardowa procedura...mocz ciśnienie i ktg!!!
pytam jej czy mocz mam czysty,a ona że tak,że w normie i mam czekać na lekarza!!!
więc cierpliwie czekałam patrząc(nie zasłoniła zasłonki)jak NIE PRZYJMUJE kobiet rodzących w bólach i jak one siedzą tam czekając niby na zbawienie!!!!
przyszła pani doktror!!podczas badania zrobiła wielkie oczy!!!bo tam u mnie w środku nieciekawie się chyba działo!!!po czym stwierdziła poważną infekcje dała recepte i wygoniła do domu!!!
ale chociaż tyle,że była miła!!!!
i w sumie rezultat jest taki,że nakładając bielizne coś mnie uwiera!!!rano muszę kupić maść i koniec!!!!!!!!!!!!
no i nie wiem co robić/ /

No tak to ja sie niczym nie pochwale.Jestem grzeczna dziewczynka, mam kolczyki w uszach i nic poza tym.Tatuazy brak chyba ze takie z gumy balonowej :-D
Megan , justysia wyslalam zaproszenie na nk. Justysia twoje fotki juz widzialam, sliiiiczny brzusio, malusi.Megan na twoje zdjecia czekam.

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny :)

brzusio malusi wszyscy tak mowia ale ja jeszcze polowe mam przed soba heheheh ( tak w nawiasie to moglby taki maly zostac ):-D

Megan Ty to masz przeboje z ta ciaza nie zazdroszcze

Milego dzionka :-)

do tego znowu wymiotuję "jak kot"
mam już naprawde wszystkiego dość!!!w dodatku Książe dzisiaj pracuje a ja nie mam siły zająć się Susanaah!!

reklama
Do góry