reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
smutno strasznie czytajac wpisy Moni... to straszne co sie stalo wspolczuje z glebi serca....:-(
super jest to forum, juz na bank sie mnie nie pozbedziecie...pozdrawiam i wszystkiego dobrego
super jest to forum, juz na bank sie mnie nie pozbedziecie...pozdrawiam i wszystkiego dobrego
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
megan? jak sampoczucie?
Agniesiu dziękuję za troskę!!choć jak mam być całkiem szczera to strasznie mnie boli!!mam małe skurcze,mała rusza się niewiele(ale rusza),jak chodzę nie jest tak zle ale wystarczy,że usiądę i mnie bierze\!!teraz idę wziąść gorącą relaksującą kąpiel(o ile moje dziecię mi na to pozwoli!!!(susanaah uwielbia wkładać rączki mi do wanny i zabierac pianę
aga_irlandia
no to megan moze cie cos ruszy jak ta kapiel bedzie taka cieplutka co?
aga_irlandia
he ja tez wzielam taka cieplutka kapiel.....
swoja droga to sie zastanawiam....znowu mi tak cieplo dzis....dwa dni temu mialam 37 stopni i dzis tez.....hmmmmmm
przekazuje pozdrowienia od aine....dolecieli cali i zdrowi
swoja droga to sie zastanawiam....znowu mi tak cieplo dzis....dwa dni temu mialam 37 stopni i dzis tez.....hmmmmmm
przekazuje pozdrowienia od aine....dolecieli cali i zdrowi
Ostatnia edycja:
jedyne co mnie wzieło to gorączka!!!
Aga śliczy suwaczek,oby dotarł do końca!!1
Aine też pozdrów ...jednak się myliła i w Sylwki nie urodziłam!!!
Książe jest na diecie i mi go tak cholernie szkoda(cierpi biedny-choć jest twardy0!!!
Aga śliczy suwaczek,oby dotarł do końca!!1
Aine też pozdrów ...jednak się myliła i w Sylwki nie urodziłam!!!
Książe jest na diecie i mi go tak cholernie szkoda(cierpi biedny-choć jest twardy0!!!
reklama