reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Bry! Jakaś taka mało konkretna ta pogoda, ja nie wiem... Padać będzie czy nie, hm... Lepiej byłoby by żeby nie czego sobie i Wam życzę!!!!

Ka.M`cia, gratuluję!!!! Ależ Wam się trafiło, super, ale z tego co pamiętam to chcieliście, nie :sorry2:? Ale super wieści ;-)

Madziakowalik, dobrze by było, ale póki co mój Mały Uparciuszek jakoś się nie kwapi, hm... To dobrze, że jesteście z nowego lokum zadowoleni, oby Wam się w nim dobrze mieszkało :tak:!

Alex2339, no i jak się czujesz podwójna "ciężaróweczko"???

Kasia limerick, bardzo, bardzo dziękuję raz jeszcze :-)! Wysłaąłbym Ci wizrtualnego cmoka od Młodej, ale buźki odpowiedniej brak :baffled:;-):-D

Nooooo, to zmykam na śniadanko :sorry2: Udanej niedzieli życzę ;-)

reklama
witam sie weekendowo:-):-):-) pogoda cosik sie psuje oby nie padalo;-)

madziakowalik super ze wam sie nowy domek podoba Oby wam sie dobrze mieszkalo czego wam zycze:tak::tak:

krycha biedactwo , moglabys sie juz rozpakowac ;-);-);-) mam nadzieje ze niedlugo to nastapi Trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiazanie:tak::tak:

sylcia kochana przeslij mi jeszcze raz nr tel do siebie bo mnie sie przez przypadek skasowalas:sorry2:

milego dnia wszystkim:-)

ALEX jak sie czujesz ??

Alex2339, no i jak się czujesz podwójna "ciężaróweczko"???

Aj czuje sie fatalnie ciazy mi strasznie ten balonik wygladam juz jak slon:-:)-:)-(
a ostatnio zaczely mi strasznie nogi puchnac chodzic nie moge dotego chlopaki duze brzucholek ma takie obciazenie
a na dodatek strasznie mi sie w oczach miesza mam tylko nadzieje ze to nic powaznego :-:)-:)-(

Alex ale juz masz bliżej jak dalej :) trzymaj się dziewczyno i oby tak jak mówisz to nie bylo nic poważnego z Twoimi oczami.A jak synus i rączka?? no i jak mu sie podoba w szkole??

Witam. Ja nie wiem czy my jakiegoś pecha mamy czy co? Już kilka dni tygodni szukamy domu a za każdym razem kiedy coś jedziemy obejrzeć okazuje się większą porażką od poprzedniej. A kasy chcą tyle że za 200 euro byśmy tam nie zamieszkali;/
No nic, miłego wieczoru

Wiatm :)

Krycha czekamy na Twojego mluszka :) ale uparciuszek maly :). Kasiula w koncu znajdziesz ten domek :) . Odebralismy dzisiaj pieska jest sliczny - taka mala czarna kuleczka :). Maya bardzo zadowolona z pieska i piesek z Mayeczki .I na dodatek odziedziczylismy ptaszki az cztery :) .

reklama
Do góry