reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Bry! Mam wieści od Gastone - "O 06.53 przyszły na świat Zosia (2,4) i Hania (2,6). Narazie Hania leży w inkubatorze, ma problemy z oddychaniem, Zosia przy mamusi. Są cudowne i śliczne" - dzielna Kobieta, gratuluję ;-)

Alex2339, powodzenia życzę :tak:

Pozdrawiam i miłego dnia życzę, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

dzien doberek:)

Gastone gratulacje:)

Kamcia
.....hmmmmm....to chyba nie jest do konca tak.....uwierz ,ze my juz probowalismy ( jak widac) kilka razy....i z teorii Mayka powinna byc chlopcem:)no ale niestety.....ja mysle ,ze czasem poprostu tak jest....niektorzy maja samych chlopcow albo same dziewczyki a szczesciarze parki:):):):):):)
co by nie bylo ,wazne aby zdrowe dziecko bylo:)reszta juz nie jest tak wazna:)a dla mnie najwazneijsze ,aby kolejna ciaza przebiegala prawidlowo ,bez niespodzianek i aby sie poprostu udalo:):):):)to mi wystarczy:):):)

no nic.....uciekam:)
milego dnia

dzindusia poszlismy do kancelarii parafialnej przy sw. Mateuszu wypelnilam forme nasze imiona imie coreczki i imiona rodzocw chrzestnych i to wszystko no i date trzeb wpisac jaka Ci odpowiada - ksiadz oddzwoni do Ciebie i potwierdzi date to wszystko . jezeli chodzi o pieniazki to mielismy przygotowane dwie koperty w dniu chrztu jedna dla ksiedza i na kosciol , dajesz co laska :). a numer fryzjera 0871333214 Majka .

a co laska tzn ile?? jest jakas niepisana kwota minimalna?? bo w pl to zawsze muwia co laska ale minimum 50zl :crazy: przynajmniej u nas :no::confused2: dzieki na namiary a ona przyjmuje w domku??

Witam ja juz po wizycie

potwierdzilo sie ze to dwoch chlopcow z obydwojgiem wszystko ok
jeden ma 21cm 683g a drogi 22cm 790g
i obydwoje sa ulozeni glowkowo co mnie okropnie martwi

gastone ogromniaste gtatulacje

reklama
Do góry